Öne Çıkanlar urfa sosyal medya Başkan Beyazgül erın sehıt

Bu haber kez okundu.

İnek Hırsızı Yakalandı
Şanlıurfa’da Polis 2 farklı hırsızlık olayında 24 saat geçmeden yaptığı çalışma ile hırsızlık olaylarına karışanları yakaladı.
 
Olay, gece geç saatlerde Tepe Mahallesi 2938'inci Sokak'ta meydana geldi. İddiaya göre Recep E., evindeki televizyonun çalındığını fark edince durumu polise bildirdi. İhbar üzerine eve gelen polisler, parmak izi araştırması yaptı, çevredeki işyerlerinin güvenlik kameralarını inceledi. Polislerin yaptığı araştırma sonunda hırsızlığın, aynı suçtan sabıkalı olan Hadi K. tarafından yapıldığı saptandı. Bunun üzerine harekete geçen polis, şüpheli Hadi K.'yı, Bıçakçı Mahallesi'ndeki evinde gözaltına aldı. Evde yapılan aramada ise çalıntı olduğu saptanan 3 televizyon ile elektronik malzemelere de el konuldu
 
2. Olay,Hayati Harrani Mahallesi’nde Fatma Tunç’a ait ahırda meydana geldi. İddiaya göre, geçimini hayvancılıkla sağlayan Fatma T., ahırda gittiğinde ineğinin çalındığı fark ederek, durumu polise bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis, ahırda yaptığı parmak izi araştırması yaptı. bölgede arama başlatan polis, boş arazide inekle dolaşan bir kişiyi durumundan şüphelenerek durdurdu. Şüphelinin kimliğinin yanında olmadığını ve ineğin kendisine ait olduğunu söylemesi üzerine polisler, hayvanın kulağında bulunan küpe numarasını cep telefonla aradığı Fatma T.’a bildirdi. Tunç numaranın kendisine ait hayvanın olduğunu belirtmesi üzerine polis Ahmet K.'yı gözaltına aldı. polisin bulduğu inek ise sahibi olan Fatma T.a teslim edildi.
 
Her iki olayda gözaltına alınan Hadi K. ve Ahmet K. ifadelerine sonra  sağlık raporu için Şanlıurfa Ahmet İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesine getirildi. Ardından Adliye’ye sevk edildi.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48