Öne Çıkanlar Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı erik sosyal medya sanlıurfaspor

Bu haber kez okundu.

İlki Haliliye’de Yapılmıştı
Şanlıurfa’da projeleri birer birer hayata geçiren Büyükşehir Belediyesi, Akçakale, Birecik, Ceylanpınar, Halfeti ve Viranşehir’deki semt pazarı inşaat çalışmalarını sürdürüyor.
 
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, 'İlçelerde 100 Yıllık Alt Yapı Sorunlarına Çözümler' hedefi ile ilçe merkezlerinde prestij cadde uygulaması başlatırken, şimdi ise her ilçeye modern donatıların mevcut olduğu semt pazarları yapıyor.
 
İlçelerin modern bir kimliğe bürünmesi için başlatılan projeler, ilçe ayrımı yapılmaksızın sürdürülüyor. Büyükşehir Belediyesi tarafından Akçakale, Birecik, Ceylanpınar, Suruç, Halfeti ve Viranşehir’deki semt pazarlarının inşaat çalışmaları hızla devam ediyor. Ayrıca Büyükşehir Belediyesi tarafından Siverek, Hilvan ve Bozova'da da semt pazarları ihale edilerek kısa bir sürede pazarların yapımına başlanacak.
 
İlçelerde pazar kültürünü daha organize bir görünümle tekrar canlandırmayı amaçlayan Büyükşehir Belediyesi, kuracağı semt pazarları ile oluşan görüntü kirliliğinin de önüne geçmiş olacak.
 
Semt pazarı çalışmasından duydukları memnuniyeti ifade eden vatandaşlar, “Pazar ihtiyacımızı mahallemize çok uzak yerlerden sağlıyoruz. Ancak mahallemizde semt pazarı tamamlandığında daha iyi imkânlarda alışveriş imkânı bulacağız. Büyükşehir Belediyesi’ne, Başkan Nihat Çiftçi ve ekibine teşekkür ediyoruz” dedi.
 
İLKİ HALİLİYE’DE YAPILMIŞTI
 
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, her ilçeye yapacağı semt pazarı projesinin ilkini Haliliye İlçesindeki Devteşti Mahallesinde hizmete sunmuştu. Yaklaşık olarak 300 geçici tezgahın kurulduğu ve pazarın olmadığı günlerde ise ücretsiz otopark olarak hizmet veren modern semt pazarı ile Haliliye’de görüntü kirliliğinin de önüne geçmişti. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48