Öne Çıkanlar Karaköprüde sıkışmalı kaza Sancaktepespor 5-0 Şanlıurfaspor Çok Sayıda Zırhlı Askeri Araç Hataya Sevk Edildi 1 yaralı Başkan Beyazgül

Bu haber kez okundu.

İlk Nikâhını Kıydı
Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, “Büyükşehir Belediye Başkanı” seçilmesinin ardından ilk resmi nikâh merasimine katılarak Bayuk ve Dumru çiftinin nikâhını kıydı.
AK Parti Şanlıurfa Eski Milletvekili Faruk Bayrak’ın yeğenin düğününe katılan ve çiftin nikâhını kıyan Büyükşehir Belediye Başkanı Güvenç çifte mutluluklar diledi. Davetlilerin zılgıtları eşliğinde nikâhın kıyılacağı salona geçen Başkan Güvenç, davetlilere seslenerek, “Ailelerimizi ve gençlerimizi kutluyorum. Bu benim ilk nikâhım, yanlışlık yaparsam alkışlarınızla destek olun” dedi.
Daha sonra nikâh törenine geçen Başkan Güvenç, genç çiftin nikâhını kıyarak, çifte hayırlı evlatlar yetiştirmeleri temennisinde bulundu.
Nikâh törenine, Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç’ın yanı sıra Büyükşehir Meclis Başkan Vekili Ahmet Kaytan ile Bayuk ve Dumru ailesinin yakınları katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49