Öne Çıkanlar Yine Halkın İçinde getirildi boks mıllı bırlık ve kardeslık restore

Bu haber kez okundu.

İlçede yeşillendirme seferberliği başladı
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’nin ‘Yemyeşil Eyyübiye’ sloganı çerçevesinde çalışmalarını yürüten Eyyübiye Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ilçe genelinde adeta yeşillendirme seferberliği başlattı. Park Bahçeler Müdürlüğünün ilçe genelinde başlattığı ve bitirdiği yeşil alan çalışması ilçenin çehresini de değiştiriyor. Batıkent mahallesinde 2016 yılında yapımına başlanılan ve toplamda 8400 metre karelik alanı kapsayan 15 Temmuz Şehitler Parkındaki çalışmaların ikinci etap kısmı olan 4000 metrekarelik alanı bitme aşamasına getirildi. İçinde çocuk oyun alanları, spor kondisyon aletleri, yürüyüş yolları, kent donatıları ile yeşil alanlara otomatik sulama sistemi döşeme işlemi tamamlanan alan vatandaşların takdirini kazanıyor.  Eyyübiye Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından Batıkent Mahallesindeki 15 Temmuz Şehitler Parkında yapılan çalışmalar mahalle muhtarı ve mahalle sakinlerinin beğenisi kazandı. 15 Temmuz Şehitler Parkında çalışmaların 1 hafta süre ile devam edeceğini açıklandı.
Mahallerinde yapılan çalışmalardan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Mahalle Muhtarı Halil Kaya, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci ve ekibine teşekkür etti.  Batıkent Mahalle Muhtarı Halil Kaya, ‘’Mahallemde 8005. sokağımızda yaklaşık 4000 metre kare üzerine Eyyübiye Belediyemiz tarafından çocuk oyun alanları, spor aletleri ve ışıklandırma çalışması bulunmaktadır. Başta Eyyübiye Belediye Başkanımız Mehmet Ekinci olmak üzere emeği geçen tüm ekibe teşekkür ediyorum. Mahallemiz Eyyübiye'nin göz bebeği parkımız ile de semt pazarımız ile de zaten pazarımız örnek semt pazarı ve parklarımızda aynen o şekilde. Belediyemizde sağ olsun mahallemize çok değer veriyor. Ben bu bağlamda emeği geçen tüm belediye personeline teşekkür ediyorum” Dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49