Öne Çıkanlar sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı baskan karakopru Karacadağda Bakım Çalışması

Bu haber kez okundu.

İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne Bombalı Saldırı!
Mardin Midyat'ta Cumhuriyet Caddesi üzerindeki Midyat İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne teröristler tarafından bomba yüklü araçla saldırı düzenlendi. Saldırıda 1 polis ile vatandaş şehit düştü, aralarında sivillerin de olduğu 23 kişi yaralandı.
Midyat İlçe Emniyet Müdürlüğü önünde bugün saat 11.00 sıralarında şiddetli patlama meydana geldi. Patlamanın ardından PKK'lı teröristler ile güvenlik güçleri arasında çatışma çıktı. Patlama ve sonrasında çıkan çatışma nedeniyle ilçeye Mardin'den takviye birlikler sevk edildi. Patlamada ilk belirlemelere göre bir polis ile 2 vatandaş şehit düştü, 30 kişi yaralandı.
Yaralılardan bazıları kaldırıldıkları Midyat Devlet Hastanesindeki ilk müdahalenin ardından çevre illerdeki hastanelere sevk edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49