Öne Çıkanlar Şanlıurfada Yağmur Bereketi tesisi ümgeneral Koç Şanlıurfada İlçe Genelinde Yol Yapım Atağını Sürdürüyor Urfada çalıntı 170 motosiklet ele geçirildi

Bu haber kez okundu.

İl Sağlık Müdürlüğünden açıklama

koronaviris salgınısürecinde fadakarca mücadele veren sağlık çalışanları Şanlıurfa’da ekipmanın yetersiz olduğu iddialarına yönelik İl Sağlık Müdürlüğü açıklama yaptı. "Koronavirüs ile mücadelede en ön safta yer alan fedakâr sağlık çalışanlarımız, hastalığın bulaşmasına neden olan viral yüke en yüksek düzeyde maruz kalan personelimize görev yerlerine uygun riskler göz önünde bulundurularak, kişisel koruyucu ekipmanları kısıtlanmadan verilmektedir. Tüm koruyucu ekipmanların düzenli olarak kullanmalarına karşın COVİD-19 hastaları ile uzun süreli temas altında olmaları nedeniyle diğer illerde olduğu gibi ilimizde de bu virüse karşı alınan tüm önlemlere rağmen hastalığa yakalanmış olan Sağlık çalışanlarımız bulunmaktadır. Şu ana kadar ilimizde vefat eden hiç bir sağlık çalışanımız bulunmamaktadır. Bazı yerel basın organlarında koruyucu ekipman yetersizliği başlıklı haberler yer almaktadır.Hastanelerimizde pandemi süresince kişisel koruyucu ekipman sıkıntısı yaşanmamış olup il genelinde ki sağlık çalışanlarımıza 11 milyon kişisel koruyucu ekipman dağıtımı gerçekleştirilmiş olup kurduğumuz sistem ile günlük tüketim ve ihtiyaçlar takip edilerek eksiklik olabilecek malzemeler tespit edilip temin edilmektedir. Koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında Sağlık Bakanlığımız ve İl Sağlık Müdürlüğümüzce gerekli tedbir ve önlemleri aldık ve almaya devam ediyoruz. Basında yer alan haberler gerçeği yansıtmamaktadır"

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49