Öne Çıkanlar Yine Halkın İçinde mıllı bırlık ve kardeslık eyyübiye getirildi boks

Bu haber kez okundu.

İl Başkanları Belediye başkanları Urfa'da
Ak Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Abdulhamit Gül, Şanlıurfa'da gerçekleştirilecek genişletilmiş il başkanları toplantısı öncesi basın toplantısı düzenledi. Gül “Bugün Kürdü, Arabı ve Ezidisi ile Şanlıurfa’da her yerde Suriyeli misafirlerimiz baş tacı edilmektedir. Suruç’ta, Akçakale’de, Harran’da, Ceylanpınar’da, Viranşehir’de bütün Urfalı kardeşlerimiz evlerinde sofralarını, gönüllerini açmışlardır” şeklinde konuştu.
Şanlıurfa Ak Parti il başkanlığında düzenlenen toplantıda konuşan il Başkanı Av. Yusuf Eğilmez,"Bilindiği üzere Genişletilmiş il başkanlığı toplantısı ilk kez Ankara dışında Şanlıurfa’da yapıyoruz. Bunun yanında yerel yönetimler başkanlığımız ve il başkanlığımızın ortak bir çalışması olan bütün belediye başkanlarımızın 13 ilçemizde yapacağı çalışmalar var.bununla ilgili bir basın toplantısı düzenleyeceğiz. Sayın genel başkan yardımcımızla birlikte bu toplantıyı yapıyoruz, sonra bütün belediye başkanlarımız, 13 ilçeye dağılacak ve bu 13 ilçemizde ziyaretlerde bulunacaklar. Ben başta Başbakanımız olmak üzere Genel Başkan yardımcımıza belediye Başkanlarımıza teşekkür ediyorum.
13 ilçemizde faaliyetlerde bulunacak belediye başkanlarımıza ve genel başkan yardımcımıza ayrıca çok teşekkür ediyorum.
Ak Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Abdulhamit Gül," Bizde genişletilmiş il başkanlığı toplantımızı Şanlıurfa’da gerçekleşmiyoruz. Bu mübarek ve bereketli topraklarda bulunmanın huzuru içerisinde, toplantılarımızı yapacağımız faaliyetlerin Urfa'mız için ülkemiz için hayırlı olmasını diliyorum. Seçime kadar Ak Parti olarak bütün aylık genişletilmiş il toplantılarımızı farklı illerimizde gerçekleştirme kararı aldık.
Şanlıurfa gerçekten medeniyetler şehri olarak Hz. İbrahim’in Hz. Eyyüb’ün geleneğini sürdüren, Urfalı değerli kardeşlerimiz Suriyeli vatandaşlara ev sahipliği yapmakta.Gerçekten bunun için, ne kadar teşekkür etsek azdır. Suriye’de yaşanan olaylar neticesinde, Türkiye bütün dünyanın duyarsız kaldığı bu zulme karşı çıkmıştır. Bugün Kürt’üyle Arap’ıyla Ezid’isiyle Şanlıurfa’da her yerde Suriyeli misafirlerimiz baş tacı edilmiştir.Evlerini, sofralarını açmışlardır. Ensar muhacir kardeşliği örneği göstermişlerdir.
Bu toplantı neticesinde 13 ilçede Sivil toplum kuruluşları, öğrenciler, esnaflar toplum her kesiminden kişilerle bir araya gelip toplantılar yapılacak. Bütün ilçelerimizde çalışmalar yapacağız.
İstanbul, İzmir, Ankara, Bursa gibi büyükşehir belediye başkanlarımızla birlikte koordineli çalışmalar yapılacak.
Suriyeli vatandaşların acil ihtiyaç malzemeleri belediyelerimizce yola çıkarıldı. Bu sadece bugün yarın değil sürekli olarak devam edecek.
çözüm sürecini sabota etmelerine müsade etmeyeceğiz. Bı birlik ve beraberliği kıyamete kadar sürdüreceğiz.
İnşallah bu çalışmalarla birlikte başarılı sonuçlar alacağız. Çalışmaların hayırlı ve bereketli olmasını diliyoruz"dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49