Öne Çıkanlar Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı sosyal medya ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor 1 yaralı

Bu haber kez okundu.

İkinci Etapta Sona Doğru Geldi
5 etaptan oluşan 1 Milyon 860 bin metrekarelik GAP Vadisi proje çalışmaları devam ediyor. Etaplar şeklinde sürdürülen proje kapsamında GAP Vadisi 2. etap çalışmalarında sona doğru gelindi. Şanlıurfa´da vizyonel projeleri bir bir hayata geçiren Büyükşehir Belediyesinin GAP 2'de başlattığı proje 43 bin metrekareden oluşuyor ve içerisinde 1 mini futbol sahası, 2 tenis kortu, 2 basketbol sahası, 1 mini golf sahası, 1 voleybol sahası, 1 anfi, Ahşap pergoleler, yürüyüş yolları, Oturma bankları, 302 araçlık otopark, market binası 255 metrekare kafeterya yer alıyor. Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, 5 etaptan oluşan GAP Vadisi projesinin 2. etap çalışmalarını inceledi. Teknik ekipten bilgi alan Başkan Çiftçi, GAP Vadisi 2. etap projesini Ekim ayı sonunda halkın hizmetine sunacaklarını söyledi.
GAP VADİSİ BİR HAYAT PROJESİDİR
GAP Vadisi projesinin bir hayat projesi olduğunu ifade eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, "GAP 2 projesinde artık sona doğru geliyoruz ve Ekim ayı sonuna doğru Şanlıurfalıların hizmetine sunacağız. GAP 2 projemiz aslında gençlere yönelik, spor alanları, dinlenme ve tesislerden ibaret olan bir projedir. Buda GAP 1 dediğimiz Cumhuriyet Parkının yanıbaşındadır. Bundan sonra tüm etaplar birleştiğinde Şanlıurfa için GAP vadisi projesi bir hayat projesi, bir yaşam ve sosyal proje olarak Şanlıurfalı kardeşlerimize hizmet verecektir. Şanlıurfa için çok önemli yatırımlar ve Şanlıurfa Büyükşehir Belediye başkanlığımızın tüm gücüyle üzerinde durduğu ve Şanlıurfa'ya mal etmek istediği önemli bir projedir. Somut adımlarla proje artık tamamıyla kapsama alanımızdadır. Biz yolumuza bakıyoruz. Biz Şanlıurfa'ya icraata bakıyoruz. Konuşmaktan ziyade eserlerle Şanlıurfalı kardeşlerimizin huzurlarına çıkıyoruz. Bu güzel çalışmaya ekip, kadro ve takım olarak kurum işçisinden, başkanına kadar hepsine teşekkür ediyorum. Gerçekten alın terimiz, gönül bağıyla bağlanmışız bu sevdaya ve bu yola ben tüm kurum personellerine teşekkür ediyorum" dedi.

Anahtar Kelimeler:
UrfaGapBuyuksehı
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49