Öne Çıkanlar Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor 1 yaralı sergı sanlıurafspor

Bu haber kez okundu.

İkinci alandaki çalışmalarda su patladı
7 ay önce Şanlıurfa’da aracında kurşunlanarak öldürülen İsmail A.yı ölümüne neden olan suç aleti silahın bulunması için başlattığı çalışmalarda, kazılan bir alan da kepçe su borusunu patlattı.
Bugün sabah saatlerinde başlayan ve zanlının yer gösterdiği bölgede şuana kadar 2. Alanda suç unsuru olan silahı bulmak için yaptığı kazı çalışmasında yanlışlıkla mahallenin su boru hattı patladı.
 Yaşanan olay sonrası kazı alanı su ile dolarken ekipler bu defa suyun kesilmesi için uğraşmaya başladı. Belediye ekiplerinin de yardımı ile kısa sürede onarılan ve suyu kesilen boru onarımının yapılmasının ardından zanlının gösterdiği alan yeniden kazılmaya başlandı.
Bilindiği üzere 7 ay önce aracında kurşunlanarak öldürülen İsmail A.’nınkatil zanlısı Mehmet Ali Ç. cinayeti işlediğini itiraf etmiş ve bu sabah itibariyle suç unsuru silahın bulunması için yer tespiti yapılmıştı.
 Suç unsuru silahın bulunması kazı çalışmaları ile devam ediyor. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49