Öne Çıkanlar urfahaber urfa Şanlıurfada Yağmur Bereketi tesisi ümgeneral Koç Şanlıurfada

Bu haber kez okundu.

İki oğlu tarafından darp edildi
Şanlıurfa Osmangazi mahallesinde bir cafede çay içen Baba ve oğlu miras yüzünden üvey kardeşleri tarafından sopalarla darp edildiklerini iddia etti.
 
Şanlıurfa’nın Akçakale ilçesine bağlı İkizce mahallesine ikamet eden Baba Hüseyin Tokmak ile oğlu İbrahim Halil Tokmak miras nedeniyle üvey kardeşleri tarafından sürekli tehdit edilip darp edildiklerini iddia etti.
Baba Hüseyin Tokmak,” Ben 4 evliyim 6 çocuğum var bir eşim vefat etti. bir eşimle anlaşamadık boşandık. Ben şuanda son eşimle olan Caziye ve ondan olan oğlum İbrahim Halil birlikte yaşıyorum, diğer çocuklarıma kendi rızamla tarla verdim yalnız diğer eşim Delle’den olan iki oğlumla sorun yaşıyorum köyde yaklaşık 600 dekar pamuk ekili alanım var sorunlu olduğum iki oğlum Abdullah Abdulkerimoğlu ve Fevzittin Tokmak benden bütün mal varlığımı istiyor o kadar benden kinleri var ki soy isimlerini değiştirdiler. Yaklaşık iki ay önce  köyden beni kovaladılar Küçük oğlum ile beraber Urfa’da yaşıyorum burada bir Cafe de küçük oğlum İbrahim Halil ile otururken husumetli olan iki oğlum Abdullah Abdulkerimoğlu ve Fevzittin Tokmak içeri girip beni darp ettiler. Cafe’de bulunan vatandaşlar tarafından Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldık ben elim kırıldı oğlum İbrahim Halil ise kafasına 10 dikiş atıldı. Ben iki oğlumdan da şikayetçi oldum şimdi can güveliğim yok”dedi.(Naci Çetindağ) 


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49