Öne Çıkanlar Karaköprüde sıkışmalı kaza Sancaktepespor 5-0 Şanlıurfaspor Çok Sayıda Zırhlı Askeri Araç Hataya Sevk Edildi 1 yaralı Başkan Beyazgül

Bu haber kez okundu.

İki Kız Kardeş Karate’de Dünya Üçüncüsü Oldular
ABDULLAH YİĞİT 
23 Nisan Dünya Çocuk karate Turnuvasına Şanlıurfa’dan Katılan 2 kız kardeş madalya aldılar.
 
Şanlıurfa’nın Rışvanlar spor kulübü   başkanı ve 8. bölge  ve Şanlıurfa  karate il temsilcisi Ali Avcı  Muhabirimize yaptığı   açıklamada. 26- 28 Nisan arası    İstanbul’da yapılan yapılan 23 Nisan dünya  çocuklar karate turnuvasında. Şanlıurfa ilimizin de katılan  Rışvanlar  spor kulübü   sporcularımızın. 2 kişi  47 kiloda   Sena Yetkin ve 40 kiloda  Naima Yetkin iki sporcumuz  dünya   üçüncüsü oldular . Madalyalarını alarak memleketlerine dündüler. Madalyalarıyla  Birecik ilçesini kelaynak kuşları önünde poz veren. iki kız kardeş Naima ve Sena  Yetkin kardeşler mutlulukları gözlerinden okunuyordu. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49