Öne Çıkanlar Karaköprüde sıkışmalı kaza Sancaktepespor 5-0 Şanlıurfaspor Çok Sayıda Zırhlı Askeri Araç Hataya Sevk Edildi 1 yaralı sanlıurfa

Bu haber kez okundu.

İki Ay İçerisinde Alternatif Yolu Trafiğe Açıyoruz
Atatürk Bulvarındaki trafik yükünü indirgemek amacıyla alternatif 35 Metrelik yol çalışmaları kapsamında yıkımı tamamlanan alanda alt yapı çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Güvenç, 2 ay gibi kısa sürede yolun trafiğe açılacağının müjdesini verdi.
Atatürk Bulvarındaki trafik sıkışıklığını gidermek amacıyla Bamyasuyu-Eski Hal Pazarı güzergâhında 35 metrelik alternatif yolu açmak için Büyükşehir Belediyesi tarafından kamulaştırılan binaların yıkımı tamamlandı.
Yıkım çalışmalarının bitmesiyle birlikte alt yapı çalışmalarına başlayan Büyükşehir Belediyesi, 110 Bağımsız bölgeyi 15 Milyon liraya uzlaşma neticesinde kamulaştırarak, kentin ana arterindeki trafik yoğunluğunu azaltıp rahat bir ulaşım sağlanmasını hedefliyor.
Alt yapı çalışmalarını yerinde inceleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, Ulaşım Projeleriyle bölgedeki trafik sıkışıklığının 35 Metrelik yeni yolla giderileceğini belirtti.
Trafik Yoğunluğunu Minimize Etmeyi Hedefliyoruz
 Çalışma alanında yaptığı açıklamada bölgedeki kamulaştırma mülk sahiplerinin duyarlılığı ve uzlaşma çerçevesinde aştıklarını söyleyen Başkan Güvenç, “110 bağımsız yapıyı mülk sahiplerinin rızasını alarak 15 Milyon lira ödeyip yıkım işlemini gerçekleştirdik. Şuanda yolun alt yapı çalışmalarına başladık, yeni yapacağımız bu yolla; Atatürk bulvarından giriş, 35 Metrelik yoldan da çıkış olacak. Aynı zamanda eski Sanayi bölgesindeki tamamladığımız kentsel dönüşümle, bu bölgedeki çıkış alanını bu yoldan sağlayarak oluşabilecek trafik yoğunluğunu minimize etmeyi hedefliyoruz” dedi.
Kimseyi Mağdur Etmeden Hassasiyetle Yaklaştık
Büyükşehir Belediyesinin yönetim anlayışının şeffaflık üzerine kurulduğunun altını çizen Başkan Güvenç, “Göreve geldiğimiz günden itibaren mülk sahipleriyle konuşarak, kimseyi mağdur etmeden Şanlıurfalıların hizmete kavuşmasının çalışmalarını başlattık. Arkadaşlarımız fedakarca çalışması ben dahil 10-15 defa mülk sahipleriyle bir araya gelip ikna etme çabasıyla konuştuk. Rızalarıyla bu iş sağlandı.  Bu bölgedeki çalışmalarımızı 2 ay içerisinde tamamlayacağız” şeklinde konuştu.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49