Öne Çıkanlar Sancaktepespor 5-0 Şanlıurfaspor Çok Sayıda Zırhlı Askeri Araç Hataya Sevk Edildi Karaköprüde sıkışmalı kaza 1 yaralı Başkan Beyazgül

Bu haber kez okundu.

İhtiyaçları giderildi
Sosyal belediyecilik faaliyetlerinde belediye başkanı eşi Abdülhakim Ayhan’a yardımcı olan Ayşenur Ayhan, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde bir araya geldiği engelli ailelerinden 3’üne daha önce buzdolabı, çamaşır makinesi ve televizyon hediye etmişti. Ayhan, bugün de Yukarı Deren mahallesinde ikamet eden Abit Çiftçi ve ailesine verdiği sözü tutarak, ihtiyaçlarını karşıladı.
Belediye Başkan Yardımcısı Naciye Kurt ve Belediye Destek Hizmetleri Müdürü İbrahim Akkurt ile birlikte aileyi evlerinde ziyaret eden Ayşenur Ayhan, gıda ve giyecek yardımında bulundu. Ayhan, yanlarında getirdiği elbiseleri çocuklara elleriyle giydirdi. Mutlulukları gözlerinden okunan çocuklar, Ayşenur Ayhan’ın dağıttığı oyuncaklarla ikinci kez sevince boğuldu. Çiftçi ailesinin diğer ihtiyaçlarını da not alan Ayhan, bütün odaların mefruşatlarını yenileme ve aile fertlerinin lavaboya rahat çıkabilmeleri için evin önünü betonla kaplama sözü verdi.
“ÇOK MUTLU OLDUK”
Abit Çiftçi, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde gelen davet üzerine gittikleri toplantıda Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan ve eşi Ayşenur Ayhan’dan bazı taleplerde bulunduklarını belirterek, bugün bu taleplerin yerine getirilmesinin kendilerini çok mutlu ettiğini söyledi. Çiftçi, “Bugün evimizin gıda ihtiyacı karşılandı, çocuklarımıza elbise ve oyuncak getirdiler ve onları sevindirdiler. Beton için kum ve çimento talebimiz oldu, sağ olsunlar ona da ‘tamam’ dediler. Belediye Başkanımız Abdülhakim Ayhan ve eşi Ayşenur Hanımefendi’ye yardımlarını bizden esirgemedikleri için teşekkür ediyorum. Allah kendilerinden razı olsun” dedi.
“ONLARIN MUTLULUĞU BİZİM MUTLULUĞUNUZ”
Ayşenur Ayhan ise, bir ailenin talebini daha yerine getirmenin sevincini ve mutluluğunu yaşadıklarını dile getirerek, şunları söyledi:
Yukarı Deren mahallesinde ikamet eden ailemiz, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde bizden istekte bulunmuştu. Biz de bugün kendisini ve ailesini evlerinde ziyaret ettik. Aileye gıda malzemeleri, çocuklara da elbise ve oyuncak getirdik. Ziyaretimiz sırasında gördük ki evin de mefruşat anlamında eksikleri var. İnşallah o eksikleri de en kısa zamanda gidereceğiz. Çünkü onların mutluluğu bizim mutluluğumuz. Akçakale Belediyesi her zaman engelli vatandaşların ve halkın yanında olmuştur, bundan sonra da olmaya devam edecektir.”

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49