Öne Çıkanlar urfa sanlıurfa sırnek sosyal medya sırrın

Bu haber kez okundu.

İhtiyaç Sahiplerine Yardım Muhtardan

Haliliye ilçesi Selahattin Eyyüyi mahalle muhtarı Ali Genç hayırseverlerden aldığı yardımları özellikle Engelli ihtiyaç sahibi ailelere dağıtarak, yardım elini uzatıyor.

Muhtar mahallelerdeki Engelli ve bakıma muhtaç ailelere hayırseverlerin desteğiyle yardım yapıyor. Özellikle mahallede bulunan engelli ve bakıma muhtaç ailelere yardım yaptıklarını belirten Muhtar Ali Genç, ayrıca gıda ve sebze poşeti ile nakdi yardımlarının da hayırseverlerin katkısıyla devam ettiğini dile getirerek, "Bu yardımların, diğer insanlara da örnek olmasını diliyorum" dedi.

19 Ekim Muhtarlar günü nedeniyle Selahattin Eyyüyi mahalle muhtarı Ali Genç ziyaret eden Şanlıurfa Zihinsel Engelliler Rehabilitasyon ve İstihdam Derneği Başkanı Bedih Satoğlu," Bu gün Mahallesinde bulunan engelli dezavantajlı bakıma muhtaçlara yardım elini uzatan Selahattin Eyyübi Mahalle Muhtarı Ali Genç'i ziyaret ederek Muhtarlar Gününü kutladık ve faaliyetlerinden dolayı ile Şükran duygularımızı ilettik"diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49