Öne Çıkanlar sanlıurfa urfa Vali Erin urfahaber buyuksehır

Bu haber kez okundu.

İhsan Şenocak Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Oldu
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi için başkan adayları ve aday adayları belirlenmeye başladı. Siyasi partilerin henüz adayları belli olmazken, bazı kişiler ise şimdiden aday olduklarını açıkladı. Büyükşehir Belediyesi eski meclis üyesi İhsan Şenocak Mart 2019 yerel seçimlerinde Büyükşehir Belediye Başkan adayı olduğunu açıkladı. Henüz hiçbir partiden teklif falan almadığını da açıklayan Şenocak, köy olan Urfa’yı şehir konumuna getirmek istediğini belirtti.
Büyükşehir belediye başkanlığına seçildiği takdirde, yolsuzluğa, rantçılığa asla müsaade etmeyeceğinin altını çizen Şenocak, başkanlık süreci boyunca yapılacak her işin şeffaflık ilkesi dahilinde yapılacağını söyledi.

Şehri şehir yapsa yapsa İhsan Şenocak yapar’

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi eski meclis üyesi İhsan Şenocak, “Bugün burada bulunmamız sebebini muhtemelen biliyorsunuz, birde benim ağzından duyun istedim zaten konu gündeme geldi. Birde benim ağzımdan canlı olarak duyun istedim. Urfa’mızın bazı değerli insanları kendi aralarında görüşmüşler benim daha önceki üniversitedeki hocalık tecrübelerimden İdarecilik tecrübelerimden dolayı benim Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olmamı uygun görmüşler. Çünkü büyük bir köy olan şehri şehir yapsa yapsa İhsan Şenocak yapar, yani çağdaş, modern, bir şehir yapar diye düşünmüşler öyle bir kanaate gelmişler. Bu Bana iletildi Ben de Tabi yani yapabileceğime inanıyorum Allah'ın izniyle o insanların düşündüklerinden daha da iyi, daha da doğru bir takım projeler ortaya koyacağıma inanıyorum. Fakat bugüne kadar aday olmayı hiç düşünmemiştim Madem inanıyorsunuz da niye düşünmemiştiniz diye soracak olursanız mevcut siyasi alışkanlıklarda alışılmış yöntemlerde aday olmanın bir takım prosedürleri var o prosedürler benim ilkelerime uymamıştı onun için hiç düşünmemiştim aklımdan bile geçmemişti. Dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İhsan Şenocak 5 yıl önce

Urfahaberler.com'a ilkeli ve tarafsız yayın yaptığı için teşekkür ediyorum. Böyle mesleğini düzgün yapan gazeteciler sayesinde namuslu insanlar seslerini duyurma fırsatını elde edebiliyorlar. Allah onlardan razı olsun.

banner24

banner49

banner48