Öne Çıkanlar buyuksehır sanlıurfa Başkan Kuş Başkan Kuş: Geleceğe bırakacağımız en büyük miras Türkiye Cumhuriyetidir Akabede araç takla attı

Bu haber kez okundu.

İhracatta Devlet Destekleri ŞUTSO Üyeleri’ne Anlatıldı

Ticaret Bakanlığı İç Ticaret Genel Müdürlüğü koordinasyonunda gerçekleştirilen Şanlıurfa Programı, 4 Şubat 2018 tarihinde kentte faaliyet gösteren firmalara yönelik ziyaretler gerçekleştirilmesiyle başladı. Ziyaret programında, bakanlığın görev ve hizmetleri ile teşvik ve desteklere yönelik bilgilendirilmede bulunuldu. Firmaların sorunları dinlenerek bakanlığın görev alanına giren sorunlara ilişkin olarak çözümler sunuldu, diğer kurumların görev alanına giren hususlara ilişkin olarak da resmi temaslarla iletilmek üzere notlar alındı.

Ziyaret Programının akabinde ŞUTSO Meclis Toplantı Salonu’nda, İç Ticaret Genel Müdür Yardımcısı Adnan Benli, Daire Başkanı Bülent Aycan, Ticaret Uzmanları Özge Seven, Erdem Biçer, Bihter İlter Yurtoğlu, Çetin Yılmaz, Mehmet Kavak, Necmi Uğurlu, Mustafa Gökçeoğlu, Ayten Esra Zeyrek, Ayhan Bozkurt, ŞUTSO Meclis Başkanı Ahmet Altun, Yönetim Kurulu Başkanı İ.Halil Peltek, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Yetim Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri ile ihracat yapan ve ihracat kapasitesini arttırmak isteyen üyelerin katılımıyla, ihracatçılara sağlanan 14 farklı destek hakkında bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Yoğun bir katılımla ve Yönetim Kurulu Başkanı İ.HalilPeltek’in açılış konuşmasıyla gerçekleşen toplantı, soru cevap oturumu şeklinde kurgulanarak katılımcıların soruları cevaplandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49