Öne Çıkanlar Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi erik sanlıurfaspor valı bayram

Bu haber kez okundu.

İhlas'ın Patronu Vefat Etti
Bir süredir böbrek yetmezliği tedavisi g Ören ünlü işadamı, 2 gündür yoğun bakımdaydı. Ören'in cenazesi Türkiye Hastanesi'ne götürüldü. Vefat haberi üzerine çok sayıda kişi de Türkiye Hastanesi'ne geldi.
 
SARIGÜL: DUALARIM ENVER ABİ İÇİN
 
Hastaneye gelenler arasında bulunan Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül "Çok değerli bir abimizdi. Çok hayırseverdi. Çok güzel dostluklarımız oldu. Gerçekten geçen haftada ziyaret ettim. Son görüşmemiz oldu. Allah gani gani rahmet eylesin.
 
Kendisiyle çok önemli dostluklarımız oldu. İslam dünyası içinde Türk dünyası içinde örfümüz, töremiz ve geleneklerimiz içinde unutulmaz bir insandı. Allah'ım taksiratlarını affetsin. Bütün dualarımım Enver abi için.
 
Enver Ören ismi inşallah ömür boyu yaşayacaktır. Ben de Enver abinin bir evladı olarak bir kardeşi olarak kendisinden çok şey öğrendim. Bu öğrendiklerimizi insanlık hayrı için uygulamaya devam edeceğim. Kolay kolay unutulmaz. Oğlu Mücahit Ören'in bu güzel ismi yaşatacağına inancım tamdır.Mekanı cennet olsun. Hepimizin başısağolsun" dedi.
 
Başbakan Erdoğan da 9 Şubat günü Ören'i tedavi gördüğü hastanede ziyaret etmişti.
 
CENAZE TÖRENİ CUMARTESİ GÜNÜ
 
Enver Ören'in cenazesi yarın (Cumartesi) Eyüp Sultan Camii'nde ikindi namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Eyüp Sultan Mezarlığı'nda kayınpederi Hüseyin Hilmi Işık'ın yanına defnedilecek.
 
ENVER Ören KİMDİR?
 
Enver Ören, 10 Şubat 1939 tarihinde Denizli'nin Honaz nahiyesinde dünyaya geldi. Babası Nazif Efendi, annesi ise Melike Hanımdı. İlk ve orta tahsilini Denizli'de tamamlayarak, Kuleli Askeri Lisesine, oradan da İstanbul Üniversitesi Fen Fakültesine girdi.
 
1961 yılında lisans öğrenimini tamamladıktan sonra, birbuçuk yıllığına mesleki çalışmalar yapmak üzere İtalya'ya gitti. Dönüşünde bir müddet İstanbul Üniversitesi Fen Fakültesi'nde öğretim üyesi olarak çalıştı.
 
1970 yılında üniversiteden ve akademik hayatından ayrılarak gazeteciliğe başladı. Çıkardığı gazete önce Hakikat Gazetesi sonra Türkiye Gazetesi adını aldı.
 
İhlas Holding Yönetim Kurulu Başkan olan Enver Ören Dilvin Ören ile evliydi.
 
Enver Ören, Mücahit Ören'in babası, Hüseyin Hilmi Işık'ın ise damadıydı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48