Öne Çıkanlar Şanlıurfada Yağmur Bereketi ümgeneral Koç Şanlıurfada tesisi İlçe Genelinde Yol Yapım Atağını Sürdürüyor Urfada çalıntı 170 motosiklet ele geçirildi

Bu haber kez okundu.

İHH “Suriye Katliamı Fotoğraf Sergisi”
TBMM İnsan Hakları İnceleme Komisyonu Başkanı, üyelerini ve Şanlıurfa Valisi,  İHH İnsani Yardım Vakfı ve Şanlıurfa İHH İnsani Yardım Derneği’nin “Susma Kardeşine Sahip Çık” sloganıyla açılan Balıklıgöl kenarında açtıkları “Suriye Katliamı Fotoğraf Sergisini” gezdiler.
 
Bazı incelemelerde bulunmak üzere Şanlıurfa da bulunan TBMM İnsan Hakları İnceleme Komisyonu başkanı Ayhan Sefer Üstün, TBMM İnsan Hakları Alt Komisyonu başkanı Cemal Yılmaz Demir, Komisyon üyelerden Adıyaman Milletvekili Mehmet Metiner, Konya milletvekili Kerim ÖZKUL ve Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç ve beraberindeki bazı kurum amirleriyle İHH’nın Suriye’de son iki yılda yaşanan  katliamlardan bazı karelerin sergilendiği “Suriye Katliamı Fotoğraf Sergisi”ni gezdiler. İHH Suriye Çalışmaları Koordinatörü Muhammed Yorgancıoğlu , İHH Şanlıurfa Temsilcisi ve Şanlıurfa İHH İnsani Yardım Derneği Başkanı Behçet Atila, Başkan Yardımcısı Ali Acar ve İHH gönüllüleri misafirleri karşıladı ve ilgilendiler.
Şanlıurfa Temsilcisi ve Şanlıurfa İHH İnsani Yardım Derneği Başkanı Behçet Atila, Suriye çalışmaları ve Sergi hakkında kısa bilgi verdi. Atila ayrıca, “Suriye halkına ve direnişine desteklerimiz ve çalışmalarımız kesintisiz devam etmektedir. Suriye direnişi 3. yılına giriyor. Bu münasebetle yarın Cuma namazı çıkışında Şanlıurfa Balıklıgöl Dergah Camii önünde bir basın açıklaması yapacağız ve halkı bu açıklamaya destek vermeye davet ediyoruz 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49