Öne Çıkanlar getirildi Yine Halkın İçinde boks mıllı bırlık ve kardeslık restore

Bu haber kez okundu.

İftarını açan hastaneye koşuyor
 Mustafa Bayar
Şanlıurfa'da 17 saatlik orucun ardından akşam ezanı ile birlikte iftarını yapan  vatandaşlar acil önünce uzun kuyruklar oluşturdu
Ramazan ayın son günlerinde havaların sıcak olmasıyla İftarın ardından bir çok şikayet ile birlikte sağlık sorunları yaşayan vatandaşlar, Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma  Hastanesi Acil Servisinde uzun kuyruklar oluşturdu. Ramazan ayının son yıllarda yaz aylarına rastlaması sonucunda, zorda olsa oruç ibadetini yerine getiren vatandaşlar, iftar sırasında zor anlar yaşıyor. Akşam ezanının okunması ile beraber orucunu açtıktan sonra özenle hazırlanan yemeklere adeta hücum eden bir kısım  vatandaşlar, hazımsızlık sorunu yaşayınca, Devlet Hastanesi Acil Servisinin yolunu tuttular. Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Devlet Hastanesine gelen ve  Acil Serviste büyük ölçüde yoğunluğa neden vatandaşlara sıra vermekte zorlanan hastane personeli, yoğun bir mesai geçirdi. Acil Servisin ilk muayene bölümleri önünde uzun kuyruklar oluşturan vatandaşları sırayla muayene edip, gerekli tetkikleri yapan doktorlar ile sağlık ekipleri yoğun bir mesai geçirdi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49