Öne Çıkanlar sosyal medya Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Başkan Beyazgül Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor

Bu haber kez okundu.

İftarda Lahmacun Kavgası; 5 Yaralı, 3 Gözaltı

Olay akşam üzeri iftar saatinde Şanlıurfa’nın Karaköprü ilçesine bağlı Atakent Mahallesinde yaşandı. İddiaya göre fırın çalışanları ile müşteri arasında lahmacun paketleme tartışmasından dolayı önce sözlü tartışma ardından taşlı, sopalı kavga meydana geldi. Yaşanan kavga müşterinin yakınlarının da dahil olmasıyla birlikte büyüdü. Taş ve sopaların kullanıldığı kavgada 5 kişi yaralandı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen polis ekipleri tarafları birbirinden ayırırken, sağlık ekipleri de yaralanan vatandaşlardan M.Ö, B. Ö. ve Y. A. Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesine ismi öğrenilemeyen 2 yaralıda Harran Üniversitesi Tıp Fakültesine kaldırıldı. Olayla ilgili 3 kişi de gözaltına alındı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49