Öne Çıkanlar urfa sosyal medya Başkan Beyazgül erın sehıt

Bu haber kez okundu.

İçişleri Bakanı Suruç Özel Harekât Polisini Unutmadı.

Suruç’ta Kurban Bayramı Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Ferhat Sinanoğlu’nun Ulucami’de kılınan Bayram namazı ardından camii avlusunda vatandaşlarla bayramlaşması ile başladı. Bayramlaşma programı bayramın ikinci günü Suruç öğretmenevinde devam etti. Saat 11’de başlayan bayramlaşma programında Suruç Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ferhat Sinanoğlu ve Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Halil Yıldız, halkın bayramını kutladı buradaki programa AK Parti ilçe Başkanı Mehmet Yavuz, İlçe Emniyet Müdürü Murat Türkmen, Kurum amirleri, STK temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

İÇİŞLERİ BAKANI SURUÇ ÖZEL HAREKÂT POLİSİNİ UNUTMADI.

Kurban bayramının en anlamlı kutlaması Suruç ilçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Özel Hareket Şube Müdürlüğünde gerçekleşti. Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Halil Yıldız ve beraberindekilerle beraber özel hareket polisinin bayramını kutlamaya gelen Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Ferhat Sinanoğlu polislerin bayramını kutlarken görev yapan polislerden biri “ İçişleri Bakanımız herkesin bayramını kutladı ve her yere de gidiyor. Buraya da gelmesini bizi aramasını isterdik” dedi. Konuşmaya şahit olan Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Halil Yıldız Özel hareket polisinin isteğini geri çevirmeyerek İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yu arayıp telefonun sesini dışa vererek “ Sayın Bakanım Özel Hareketçi kardeşlerimizle beraberiz bayramlarını kutladık sizlerle görüşmek istediler deyince Bakan Soylu Milletvekili Yıldız ve Kaymakam Sinanoğlu’nun önce bayramını kutlayarak teşekkür ettikten sonra özel hareketçi polislere seslenerek “Ülkemiz sizlerle gurur duyuyor hepinizin ve ailelerinizin Kurban Bayramını kutluyor hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum diyerek görevlerinde başarılar diledi. Polislerde Bakan Soylu’nun bayramını kutlayarak kendilerine teşekkür etti. Görüşmenin ardından Özel Harekât polisleri Kaymakam Sinanoğlu ve Milletvekili İbrahim Halil Yıldız’a duyarlılıklarından dolayı teşekkür ettiler.

Suruç’ta yoğun geçen Kurban Bayramlaşma Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Ferhat Sinanoğlu, Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Halil Yıldız, Ak Parti Suruç İlçe Başkanı ve beraberindeki heyetin önce Yanaloba Jandarma Karakolundaki Mehmetçikleri ziyareti ardından Suruç AFAD Konaklama Tesisinden bulunan Suriyeli mültecilerin bayramını kutlaması ile devam etti.

Vatan görevlerini yerine getiren Mehmetçikler ve Ülkelerindeki savaş dolayısıyla Suruç’ta konaklayan Suriyelerin bayramını kutlayan Sinanoğlu özellikle Suriyeli çocuklarla yakından ilgilendi. Kaymakam Sinanoğlu burada yaptığı konuşmada “ Hepinizin Mübarek Kurban Bayramını kutluyor sevdiklerinize ailelerinize kavuşmanızı diliyorum” dedi.

Suruç’ta bayramlaşma huzur ve güven içinde devam etti.

Anahtar Kelimeler:
UrfaSuruc
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48