Öne Çıkanlar sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı baskan karakopru Karacadağda Bakım Çalışması

Bu haber kez okundu.

İbrahim Toru, “ Bana ve Urfa'ya haksızlık edildi“
Geçtiğimiz 7 Haziran ve 1 Kasım seçimlerinde de AK Partiden aday adayı olan fakat aday gösterilmeyen İbrahim Toru bağımsız aday oldu. Bugün gerçekleştirdiği basın toplantısında konuşan Toru, Şanlıurfalılara ve kendine haksızlık edildiğini belirtti.
AK Parti’nin halkın sesine kulak vermediğini belirten Şanlıurfa Bağımsız Milletvekili Adayı İbrahim Toru; “AK Parti Halkın sesine kulak vermedi. Bizde halkımızın isteği doğrultusunda bağımsız aday oldum.  İki dönemdir AK Parti'den aday adayı oldum, AK Parti'ye maddi, manevi çok destek vermeme rağmen maalesef bazı yöneticiler bizi layık görmedi. Bunun nedenini ben de anlamadım. Temayül yoklamalarında, anketlerde önde oldum ama AK Parti'nin bizi layık görmemesinden dolayı halkın huzuruna çıktım. Halkın gönlüne ve oyuna adayım. Bu halk beni seviyorsa sahiplenmesi lazım. Derdim koltuk değil, memlekete katkı sunmak. Bugün hazırlanan listeye baktığımızda maalesef AK Parti teşkilatından birini göremiyoruz. Bir bayan yok. Listeyi yapanın nasıl bir denge sağladığını anlamıyoruz. Biz kötülük yaptıysak oyunuzu vermeyin ama Şanlıurfa için hizmet edeceğimizi düşünüyorsanız, dürüst olduğumuza inanıyorsanız, tercihinizi bizden yana kullanmanızı istiyorum Halkımızın duasını ve desteklerini bekliyorum. Şanlıurfa için hayırlı olur inşallah” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49