Öne Çıkanlar Karaköprüde sıkışmalı kaza Sancaktepespor 5-0 Şanlıurfaspor Çok Sayıda Zırhlı Askeri Araç Hataya Sevk Edildi 1 yaralı sanlıurfa

Bu haber kez okundu.

İbrahim Sadri Şiirleriyle Mest Etti
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ramazan etkinlikleri kapsamında Rabia Meydanı'nda konser veren Şair İbrahim Sadri, adeta katılımcıların kalp ritmine hitap etti.
Ramazan programlarına hız kesmeden devam eden Büyükşehir Belediyesi, her akşam farklı bir konsepte farklı bir ismi Şanlıurfalılar ile buluşturuyor.
Okuduğu şiirler ile herkesin tarafsız gönlünü kazanan Şair İbrahim Sadri, Rabia Meydanı'nda dev şiir  konseri verdi. Vatandaşların oldukça yoğun ilgi gösterdiği konserde Şair Sadri katılımcılara unutulmayacak bir gece yaşattı.
Konsere katılan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, vatandaşlarla beraber şiir dinledi. Şair İbrahim Sadri'nin okuduğu bazı şiirlerde Başkan Güvenç ve vatandaşların duygulandığı görülürken vatandaşlar konser bitiminde Şair Sadri'yi ayakta alkışladı.
Konser sonrası sahneye çıkan Başkan Güvenç, İbrahim Sadri'yi tebrik etti. Konsere katılan herkese teşekkür eden Başkan Güvenç, İbrahim Sadri'ye mırra takımı hediye etti.
    

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49