Öne Çıkanlar urfa sosyal medya Başkan Beyazgül erın bakan

Bu haber kez okundu.

İbo Onuruna 10 Kuzu Kesildi
Şanlıurfaspor yönetiminin kadrosunda bulunan ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, takımına moral vermek için Şanlıurfa’ya geldi. Hayranlarının yoğun ilgisiyle karşılaşan Tatlıses, ezilme tehlikesi geçirdi.   Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses yönetim kadrosunda bulunduğu PTT 1. Ligde mücadele eden Şanlıurfaspor’un, bugün evinde ağırlayacağı Samsunspor maçını izlemek üzere kente geldi. Tatlıse, maç öncesi Şanlıurfaspor oyuncularına moral ve motivasyon vermek üzere, El Ruha Oteli'ne geldi. Burada vatandaşlar tarafından yoğun ilgi ile karşılaşan Tatlıses’e Şanlıurfaspor taraftarları tarafından, Şanlıurfaspor atkısı hediye edildi. Tatlıses kendi memleketinin takımı olan Şanlıurfaspor’un atkısını boynuna astı. Tatlıses daha sonra kendisine eşlik eden sanatçı Nuri Sesigüzel ile birlikte otelin lobisine geçmeye çalıştı. Vatandaşlar tarafından yoğun izdiham yaşanırken, Tatlıses kısa süreli ezilme tehlikesi geçirdi. Yoğun güvenlik önlemleri altında otele geçen Tatlıses, basına kapalı olarak Şanlıurfasporlu oyuncular ve teknik heyetle görüştü.
Şanlıurfaspor’a destek amaçlı kentte bulunan ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, yeni yapılan bir camii inşaatını inceledi Tatlıses, eski mesleği olan inşaat işçiliğine geri dönüp, eline aldığı kerpetenle demir bağladı.
İbrahim Tatlıses, daha sonra yeni yapılan Mevlana Camii’nin inşaat alanına geçti. Burada vatandaşlar tarafından yoğun ilgi ile karşılaşan İbrahim Tatlıses, daha sonra inşaat ustalarının yanına geçerek işçilik yaptı. Burada eline aldığı tel bağlama kerpetenini alan Tatlıses demir bağlayarak inşaat işçiliğine geri döndü. Tatlıses daha sonra onuruna verilen öğlen yemeğine katıldı. Hacı Bekir Restoran tarafından verilen öğlen yemeğinde Tatlıses’in en sevdiği yemek olan bulgur pilavı ve et kavurma ikram edildi. Öte yandan İbrahim Tatlıses anısına 10 kuzunun kesildiği öğrenildi. Tatlıses öğlen yemeğin ardından basın açıklamaları düzenledi. Tatlıses yaptığı açıklamada, “Şanlıurfa’ya takımımıza moral ve motivasyon vermek için geldim. İnşallah bugün maçı alacağız. Bugün yeni yapılan camimizin inşaatını gezdik. Eskiden vatandaşlar hacca gitmeden önce otobüslerle Şanlıurfa’ya gelip, İbrahim Peygamberin makamını ziyaret eder öyle giderlerdi hacca. Bunu için Şanlıurfa’mıza değer vermemiz lazım. Bu tür camiler Şanlıurfa’mıza yapılması lazım. Bu Caminin Şanlıurfa’mıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
Bir kızının olacağını dile getiren Tatlıses, “Bugün bir kızım olacak. Ama babası yanında olmayacak. Babası bugün Şanlıurfaspor’un maçında olacak. İnşallah bu maçı kazanıp kızıma armağan edeceğim. Kızımın ismini Kur’an-ı Kerim’in ilk harfi olan Elif ismini koyacağız’ diye konuştu.
Yapılan konuşmanın ardından Tatlıses ilahi okudu. Tatlıses daha sonra maç saatini beklemek üzere otele geçti.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48