Öne Çıkanlar urfa Başkan Beyazgül sosyal medya erın bakan

Bu haber kez okundu.

“İbo İle Olan Gençlik Hatası“
Magazin dünyasının usta kalemi Sinan Özedincik, geçtiğimiz haftaya damga vuran olayları değerlendirdi. İşte ünlüler dünyasından son dedikodular, perde arkasında yatan olaylar.
DİLAN ÇITAK'IN ANNESİNDEN ÖZEL AÇIKLAMALAR
İbrahim Tatlıses'in kızı olduğu iddia edilen Dilan Çıtak kayıplara karıştı. Sık sık Cihangir'de görüntülenmesinin ardından, "Madem görüntülenmekten rahatsız oluyor, kameraların sürekli görüntü aldığı mekanlara gitmesin o zaman" demiştiniz. Onun üzerine bir daha ortalarda görünmedi.Sizce bir anda gündeme oturan Dilan neden kayıplara karıştı?
Dilan'ın Cihangir'de sevgilisiyle çekilen fotoğrafının üzerine "Demek ki Dilan bu işi sevdi, sık sık görüntülenmeye başladı. Bu durumu reklam olarak kullanıyor artık." yorumunu yapmıştım. Bunun üzerine Dilan'ın annesi Işıl Hanım beni aradı. Sinirlenmeden çok sakin bir şekilde konuştu. Bana Dilan'ı anlattı ve çok etkilendim.
İBO İLE OLANLAR GENÇLİK HATASI
Işıl Hanım çok zor günler geçirmiş. 18 yaşındayken Dilan'a hamile kalmış. İbrahim Bey'le olan yakınlığını bir gençlik hatası olarak görüyor. Bir daha da görüşmemişler zaten. Hayatına devam etmiş ve bir evlilik yapmış. Bu evliliğinden iki çocuğu daha olmuş. Küçük çocuğu daha üç yaşındayken eşi vefat etmiş. Işıl Hanım çok zor şartlarda üç çocuğunu büyütmüş. Çocukları için pazarda bile çalışmış. Yanlış anlaşılmasın pazarda çalışmak kötü bir şey değil. Hani derler ya limon bile sattım, aynen öyle olmuş. Kimseye muhtaç olmadan evlatlarını yetiştirmiş. Dilan babasının İbrahim Tatlıses olduğunu hep biliyormuş. Fakat diğer kardeşlerin bundan haberi yokmuş. Olayın basına yansımasıyla onlar da öğrenmiş. Sürekli ağlayan Dilan'ı kardeşleri teskin etmiş, "Üzülme, biz kardeşlerin olarak her zaman senin yanındayız" demişler. Evde çok güzel bir iletişimleri varmış.
Işıl Hanım gençlik hatasının bedelini ödediğini söyledi. Böyle bir kızı olduğu için ise çok mutlu olduğunu belirtti. Işıl Hanım ne İbrahim Bey'in şöhretinden faydalanmaya çalıştı ne de parasından pulundan. Ben kendisini, açıklamalarını çok samimi buldum.
Işıl Hanım Dilan'ın, Tatlıses vurulduğunda sabahlara kadar ağladığını söyledi. Annesine onu görmesi gerektiğini söylemiş. Ondan sonra ortaya çıkmaya karar vermiş ama henüz bunu yapmadan çalıştığı TV kurumu onu tuzağa düşürmüş ve olay böylelikle ortaya çıkmış. Annesi onu öyle güzel yetiştirmiş ki, bu olaydan sonra hemen istifa etmiş ve bir daha işe gitmemiş. Üstelik severek gittiği işe çok da ihtiyacı varmış. Kendisi henüz İbrahim Bey'le iletişime geçmeden bu olay ortaya çıkınca çok zor günler geçirmiş.
Dilan şimdi babasıyla buluşacağı günü bekliyormuş. Işıl Hanım kesinlikle İbrahim Bey'in hayatına müdahil olmak istemediğini, ancak kızına bu konuda kısıtlama getirmeyeceğini söyledi.
 
Bu arada annesi Dilan hakkında birçok bilgi verdi. Dilan çocukluğundan beri müziğe yatkınmış. Amerika'da Berkeley Koleji'nden mezun olmuş. Pera Koleji ve İTÜ'de de eğitim görmüş. Cihangir taraflarında görüntülenmesi de bu yüzdenmiş. Okul dolayısıyla oralarda bulunuyormuş. İleride dört dörtlük bir müzisyen olacak. Bir sürprizini daha duydum. Dilan'ın çok yakında albümü çıkıyormuş. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48