Öne Çıkanlar Çok Sayıda Zırhlı Askeri Araç Hataya Sevk Edildi Karaköprüde sıkışmalı kaza Sancaktepespor 5-0 Şanlıurfaspor 1 yaralı Başkan Mehmet Kuş: Eyyübiyede Ustalık Dönemine Bismillah Diyoruz

Bu haber kez okundu.

Hür TV Açıldı
Şanlıurfa’da bulunan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik Kentte istihdama yönelik yatırımı yapılan özel sektörlerin açılışını gerçekleştirdi.
 Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik’e Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, Şanlıurfa Emniyet Müdürü Mehmet Likoğlu, Belediye Başkanı A.Eşref Fakıbaba, Kamu kurum ve müdürlerinin yanı sıra Partililer eşlik etti.
 İlk olarak Harran Üniversitesinin HÜR TV’nin açılışı yapıldı. Daha sonra ise OSB’de bulunan Özel sektörlerin istihdama katkı sunmalarından dolayı açılışlara katıldı.
 Burada konuşan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik’ Şanlıurfa artık istihdam anlamında gelişmekte. İlk olarak bunu vurgulamak istiyorum, ilk geldiğimde ben biraz zorlandım ama inanmak başarmanın yarısıdır derler, biz dediklerimizin hepsini yapıyoruz. İşsizliğin önüne geçmek için yatırımcılarla görüşüyor, onları Şanlıurfa’ya davet ediyorum dedi.
 Bakan Çelik ve beraberindekiler daha sonra Polis evinde basına kapalı olarak STK üyeleri, toki yatırımcıları ve kurum müdürleriyle toplantıya geçti. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49