Öne Çıkanlar Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor 1 yaralı sergı sanlıurafspor

Bu haber kez okundu.

Hummalı Çalışma Başladı

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin ev sahipliğinde, Milli Eğitim Müdürlüğü, TÜBİTAK, GAP Bölge Kalkınma İdaresi, Karacadağ Kalkınma Ajansı, Ticaret ve Sanayi Odası ile Ticaret Borsasının desteklediği, TÜBİTAK 4007 Şanlıurfa Bilim Şenliği için hazırlıklar devam ediyor.

Mühendislik, sanat, coğrafya, matematik, teknoloji tasarım, robotik kodlama, fen bilimleri, Türkçe, İngilizce, astronomi, geometri ile birlikte 7'si astronomi olmak üzere 20 farklı atölyede çalışma yapılacak. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, 19-21 Ekim tarihleri arasında Turgut Özal Parkında yapılacak olan şenlik için çalışmalarını sürdürüyor. Bilim ve STEM yarışmasının yapılacağı parkta çevre düzenlemesi yapılırken atölyelerin kurulması için uygun zemin hazırlanıyor. Işıklandırma ve çiçek ekiminin yapıldığı parkta konser ve çeşitli aktiviteler düzenlenecek. Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, herkesi bilim şenliğine davet etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49