Öne Çıkanlar Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor Arap Dünyası İşadamları Heyetini Kabul Etti 1 yaralı sergı

Bu haber kez okundu.

Huawei Pekin Bölge Direktöründen Büyükelçi Önen’e ziyaret
Bilindiği gibi 1 ay kadar önce "Geleceğin Tohumları - Seeds For the Future" 2018 için Pekin'deki açılış töreniyle ilk adım atılmıştı. Törene Türkiye Cumhuriyeti Pekin Büyükelçisi Abdulkadir Emin Önen, Huawei Kamu İlişkileri ve İletişim Birimi Pekin Bölge Direktörü Zhao Xiaobin, akademik kurum temsilcileri ve projede yer alan öğrenciler katılmıştı.
Projenin temel amaçları arasında; genç nüfusa farklı bir kültürel bakış açısı kazandırmak, gençlerin kariyer hedeflerine katkı sağlamak, Türkiye'de Huawei'nin teknoloji ve Ar-Ge'deki gücünün farkında olan marka elçileri oluşturmak ve bilişim alanında nitelikli insan kaynakları profili oluşturulmasına destek olmak yer alıyor.

Çin - Türkiye ilişkilerine katkıları için teşekkür

Dünyanın en büyük telekomünikasyon şirketlerinden Huawei’nin Kamu İlişkileri ve İletişim Birimi Pekin Bölge Direktörü Zhao Xiaobin, "Geleceğin Tohumları projesiyle, yarının bilişim teknolojileri uzmanlarının yetişmesine katkıda bulunmayı hedefliyoruz. Geleceğin daha bağlantılı ve dijital dünyasını oluştururken genç nüfusa farklı bir kültürel bakış açısı kazandırmak, iş kültürünün sürekliliğini sağlamak, teknolojinin hayatın her alanına daha çok nüfuz ettiği bir eko-sistem oluşturmak ve dünya çapında bu amaçla gerçekleştirdiğimiz operasyonların işleyişi hakkında genç katılımcıları doğru yönlendirmek de diğer hedeflerimiz arasında. Geleceğin mühendislerinin, elektronik ve iletişim uzmanlarının tüm ülkelerde daha fazla ve kalifiye bir şekilde yetişmesini sağlamayı da önemsiyoruz. Bu doğrultuda Geleceğin Tohumları Projesi, bilişim alanında nitelikli insan kaynağının oluşturulması özelinde de ayrı bir öneme sahip" derken, Türkiye’nin ÇHC Pekin Büyükelçisi Abdulkadir Emin Önen ise, "Bilim ve teknoloji ile örülü bir geleceğin tohumlarını, toplumları ve kültürleri kaynaştıran bir platformda buluşturan bu projenin, her geçen yıl daha fazla büyüdüğünü görmek mutluluk verici. Genç katılımcıların geleceği ve kariyerleri açısından da büyük fayda sağlayacağını düşündüğüm bu projede, başta Huawei yöneticileri olmak üzere emeği geçen herkese özellikle Çin - Türkiye ilişkilerine katkıları için teşekkür ediyor ve ‘Geleceğin Tohumları'nın uzun soluklu bir şekilde devam etmesini diliyorum. Bugün de şu ana kadar neler yapıldığı, nasıl bir ilerleme yaşandığı konularında istişarelerde bulunduk" dedi.

Büyükelçi Önen’den Çinli ziyaretçilere Türk yemekleri satışı

Büyükelçi A.Emin Önen, dün de Çin Dışişleri Bakanlığının himayesinde diplomatik misyonlar tarafından Pekin’de düzenlenen kermesteki Türkiye standını ziyaret etti.
Büyükelçi Önen geliri çocuklar yararına olan kermeste, Çinli ziyaretçilere Türk yemekleri satışı gerçekleştirdi.
ÇHC Pekin Büyükelçimiz Emin Önen, kermesin gelirinin çocukların yararına olması hesabıyla, severek ve isteyerek Çinlilere Türk yemeklerini tanıtarak satışını yapmaya gayret ettiklerini söyledi.
Kermeste Türk standını gezen ve Türk yemekleri satın alanların yanı sıra, Çinli kızların Büyükelçimiz Emin Önen ile hatıra fotoğrafı çektirmeleri dikkat çekti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49