Öne Çıkanlar buyuksehır Başkan Kuş: Geleceğe bırakacağımız en büyük miras Türkiye Cumhuriyetidir ibrahim ont Akabede araç takla attı Şanlıurfalı Kadınlar Kudüse Sahip Çıktı

Bu haber kez okundu.

HSYK Kavgasında tekmeler uçuştu
Meclis Adalet Komisyonu'nda HSYK görüşmelerinde çıkan kavgada AK Partili Zeyid Aslan, Ömer Faruk Eminağaoğlu'na tekme attı.
 
Meclis Adalet Komisyonu'nda HSYK görüşmelerine katılan Yargıçlar Sendikası Başkanı Ömer Faruk Eminağaoğlu'nu AK Partili bazı vekiller tekme Tokat döverek dışarı attılar. Yaşanan arbedede pet şişeleri de hava uçtu.
 
2. GÜN GÖRÜŞMELERİ KAVGAYLA BAŞLADI
 
Meclis Adalet Komisyonu'nda HSYK teklifinin ikinci günü görüşmeleri kavgayla başladı. Meclis Adalet Komisyonu Başkanı Ahmet İyimaya, toplantıyı açmak üzere konuşmaya başladı. O sırada Eminağaoğlu ayağa kalkarak dilekçelerin işleme konulup konulmadığını sordu ve kürsüye doğru yürüdü.
 
ZEYİD ASLAN'DAN EMİNAĞAOĞLU'NA UÇAN TEKME
 
O sırada AK Partili vekiller, "TBMM Komisyonunda dışarıdan gelen bir kişinin bu şekilde hareket edemeyeceği" uyarısında bulundular. Bazı AK Partili vekiller ise Eminağaoğlu'nu kürsüden uzaklaştırmaya çalışırken bu sefer CHP'liler araya girmeye çalıştı. Bazı AK Partili vekiller Eminağaoğlu'nun "dışarı atılması" gerektiğini belirtirken, CHP'li vekiller buna karşı çıktı. Bu arada AK Partili Zeyid Aslan yerinden fırlayarak Eminağaoğlu'nu tekmeledi ve birkaç AK Partili milletvekiliyle Eminağaoğlu'nu komisyon salonundan dışarı çıkardı.
 
 
 
AYGÜN ADALET BAKANI'YLA TARTIŞTI
 
Salonun bir başka köşesinde ise CHP Tunceli Milletvekili Hüseyin Aygün, Adalet Bakanı ile tartıştı. Adalet Bakanı'nın üzerine yürüyen Aygün'ü CHP'li milletvekilleri geri çekti.
 
"İLK KEZ TEKME TOKATI MECLİS'TE YEDİM"
 
Yaşanan arbede nedeniyle Komisyon toplantısına bir süre ara verildi. Daha sonra CHP'liler Eminağaoğlu'nu tekrar komisyon salonuna getirdi. Gerginlik sakinleştirilirken bu kez AK Partili ve CHP'li kadın vekiller arasında tartışma yaşandı. CHP'liler tarafından komisyona alınan Eminağaoğlu, "Ben hayatımda ilk kez tekme tokatı TBMM'de yedim. Millet bunu görmeli" dedi.
 
Yaşanan tartışma sırasında bazı vekillerin birbirlerine pet şişe atmaları ve itiş kakış yaşanması da dikkat çekti.
 
ZEYİD ASLAN DAHA ÖNCE DE ETTİĞİ KÜFÜRLERLE GÜNDEME GELMİŞTİ
 
Ömer Faruk Eminağaoğlu'na uçan tekme savuran AK Parti Tokat Milletvekili Zeyid Aslan daha önce de CHP'li vekiller ve Meclis'teki kadın gazetecilere söylediği sözlerle gündeme gelmişti. Aslan, daha önce CHP'li Kamer Genç'e "senin ananı s....." demiş, Meclis'te kadın gazetecilere ''Ben de sizin bacak aranızı çeksem...'' diyerek uygunsuz sözler sarfetmiş ve tepki çekmişti. Aslan'ın son vukatı ise CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce'ye "senin kı.... s......" diye küfretmesi olmuştu. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49