Öne Çıkanlar Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi sosyal medya ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı erik

Bu haber kez okundu.

HRÜ ve GAPTAEM İş Birliği Protokolü İmzalandı
Harran Üniversitesi ile GAP Tarımsal Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü arasında altyapı, personel, eğitim, Ar-Ge, etkinlik, öğrenci ile çiftçi eğitimi ve tarımsal yayım hizmetleri gibi konulara ilişkin işbirliği protokolü imzalandı.
Tarım ve Orman Bakanlığı ile Yükseköğretim Kurulu arasında imzalanan protokole istinaden yapılan işbirliğimiz törenine,Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Sabri Çelik, GAP Tarımsal Araştırma Enstitüsü Müdürü Zeyni Aktaş, Harran Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Cengiz Kaya veGAP Tarımsal Araştırma Enstitüsü yetkilileri katıldı.
Üniversitemiz ile GAP Tarımsal Araştırma Enstitüsünün bölgesel ve kırsal kalkınmaya yönelik yeni projeler geliştirilmesi açısından iş birliği yapacaklarını belirten Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Sabri Çelik; “Üniversitemiz ve Araştırma Enstitümüzün altyapısı ve burada bulunan makine teçhizatların ortak kullanımına yönelik kurumlar birbirine destek olacaklar. Yanı sıra teknolojik geliştirme faaliyetleri, personel ve eğitim konularında karşılıklı destek sağlanacak.
Araştırma Geliştirme faaliyetlerinde kurumlar arası bilgi paylaşımı konusunda iş birliği yapılacak. Çiftçi danışmanlığı ve tarımsal yayın hizmetleri konusunda ise eğitimler düzenlenerek bölgeye yönelik eğitim programları geliştirilecek. Bölgesel ürün ve hayvan yetiştiriciliğinin planlı yapılması amacıyla çiftçi eğitimlerinde iş birliği yapılması konuları hız kazanacak” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48