Öne Çıkanlar Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi sosyal medya ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı 1 yaralı

Bu haber kez okundu.

HRÜ Öğrencilerine Sertifikalı İlk Yardım Eğitimi Verildi

Osmanbey Yerleşkesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Konferans Salonunda düzenlenen sertifika törenine, Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ramazan Taşaltın, Üniversite Genel Sekreteri, Acil Sağlık Hizmetleri Başkan Vekili, Fakülte Dekanı, Öğretim elemanları ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Sertifika töreninde konuşan Rektör Taşaltın, Sağlık alanında kat edilen başarılara değinerek, çeşitli fakültelerden eğitim programına katılarak sertifika almayı hak kazanan öğrencileri tebrik etti.

Düzenlenen eğitimi başarıyla bitiren öğrencileri tebrik eden Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Zehra Yılmaz, öğrencilerin eğitimine destek olan başta il Sağlık Müdürlüğü olmak üzere tüm fakülte çalışanlarına teşekkür etti.

Açılış konuşmalarının ardından eğitimini başarıyla bitiren öğrencilere sertifikaları verildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49