Öne Çıkanlar urfahaber urfa Şanlıurfada Yağmur Bereketi tesisi ümgeneral Koç Şanlıurfada

Bu haber kez okundu.

HRÜ'de 4 Dönüm Alan Eyyübiye Belediyesi’ne Tahsis Edildi

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş sosyal medya hesabından müjdeli bir haber verdi. Başkan kuş, Harran Üniversitesi Eyyübiye Kampüsündeki 44 dönümlük alanın Eyyübiye Belediyesine tahsis edildiği ve bu alanda belediye hizmet binası ve kamu kampüsü projelerinin hayata geçirileceği öğrenildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Çevre Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un onayını alan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, yeşil alanı fazlasıyla kullanarak projeleri bir bir yerine getirmeyi planlıyor.

Başkan Mehmet Kuş, sosyal medyada verdiği müjdede; ‘’ Çalıştık, uğraştık ve başardık. Üniversitemizin Eyyübiye Kampüsündeki 44 dönümünün, tahsisini gerçekleştirdik. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve bakanımız Murat Kurum’a Eyyübiye'm adına teşekkür ederim. Yeşillikler içinde bir Hizmet Binası ve Kamu Kampüsü, sizce nasıl olur?’’ ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49