Öne Çıkanlar sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı baskan karakopru Şanlıurfada 11 bin 230 polis ve jandarma seçimde görev alacak

Bu haber kez okundu.

Honda, Bölgenin en büyük şirketiyiz
DEDAŞ Şanlıurfa İl Müdürlüğü iftar yemeğinde basın ile bir araya geldi.
Bir Otelde düzenlenen iftar programına DEDAŞ İl Müdürü Osman Hondu, DEPSAŞ Genel Müdürü Avni Doğan, Dicle Elektrik Kurumsal İlişkiler Başkanı Neşet Demirbağ kent genelinde görev yapan gazeteciler katıldı.
İftar sonrası kısa bir açıklama yapan DEDAŞ Şanlıurfa İl Müdürü Osman Hondu; “. Şirketimiz bölgenin en büyük şirketlerden bir tanesi, 5 Bin kişi istihdam etmekte. Türkiye’de 21 Bin Milyar Kilovat saatlik bir tüketimde halkımızın hizmetine sunmakta. Amacımız bu bölge insanına kaliteli, sağlıklı ve sürekli enerji temin edebilmek için beraber çalışıyoruz. Bölgemizin coğrafyası ve durumu göz önüne alınırsa bizim her tarafa yetişmemiz mümkün olmuyor. Dolayısıyla siz Basın mensupları bizim elimiz, ayağımız, görünen yüzümüz, işlerimizin takibinde değerlendirilmesinde önderlik ediyorsunuz. Bu bakımdan enerjinin düzgün ve sağlıklı verilmesi için çaba sarf ediyoruz. Ramazan ayı birlik, beraberlik, hoş görü ayı, aslında sizlerle bu toplantıları sürekli yapmalı, halkımız şikayetlerini en kısa sürede öğrenmeli ve sorunların çözmeliyiz"dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49