Öne Çıkanlar sosyal medya Şanlıurfaspor Nazili Belediyespor polis Suriyelilerin Girişimciliğe Teşviki İçin Düğmeye Basıyor 1 Ölü

Bu haber kez okundu.

Hizmetler  başladı
Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç: " Akçakale ilçemizin Pekmezli bölgesindeki köylerimizi geziyoruz. Burada yaptığımız asfalt yol çalışmalarımızı kontrol ettik. Birinci ve ikinci kat olmak üzere toplam yüz kilometreye yakın asfalt yapıyoruz. Bu halk her türlü hizmetin en iyisine layık" dedi.
Şanlıurfa'nın tüm ilçelerinde ve kırsal mahallelerdeki çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi Akçakale Pekmezli bölgesindeki yol yapım çalışmasını devam ettiriyor.
Bölgede incelemelerde bulunan Başkan Güvenç, Şanlıurfa'nın tüm bölgelerinde çalışmalarının sürdürdüğünü belirtti.
Güvenç: "İlçe Belediye Başkanımız Abdülhakim Ayhan, İl Başkanımız Zeynel Abidin Beyazül ve İlçe Başkanımız İbrahim Yıldık ile beraber Akçakale ilçemizin Pekemezli bölgesindeki köylerimizi geziyoruz. Son olarak Ohali köyündeyiz. Burada yaptığımız asfalt yol çalışmalarımızı kontrol ettik. Birinci ve ikinci kat olmak üzere toplam yüz kilometreye yakın asfalt yapıyoruz. Standardı yüksek yol yapıyoruz. Köylümüzün mutlu olduğunu gördük. tabanını yükseltmişiz, drenaj kanallarını yapmışız. halkımıza müteşekkiriz, çok büyük takdirle karşılandık. Aynı zamanda sorunları da tespit ediyoruz. Uzun zamandır uğraşıyoruz. 300 ve 190 metre kuyu kazarak suyu bulduk ve bağlarız dedik. Onun dışında okul çalışmaları var. Yerinde gördük. bizi bu bölgede kucaklayan, sevgi, saygı gösteren tüm hemşerilerimize, muhtarlarımıza, meclis üyelerimize, vatandaşlarımıza Allah razı olsun diyorum. Teşekkür ediyorum. Bize moral verdiler. Bizde durmak yola devam diyeceğiz. Bölgenin alt yapı sorunlarını ortadan kaldıracağız. Devir hizmet devridir. Devir halka ulaşma devridir. Laf devri değildir. Lafla peynir gemisi yürümez. Çalışacaksın, çabalayacaksın, hizmet üreteceksin. Halkın sevgisini kazanacaksın. Bu halk her türlü hizmetin en iyisine layık. Bizde bunu yerine getirmeye çalışıyoruz" dedi.
Akçakale Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan ise bölge köylerini gezdiklerini belirterek: "Bizim halkımız gerçekten bilinçli. Bugün gezdiğimiz köylerin tamamı sınıra sıfır noktada olanladır. Herkes Suriye'de yaşanan olayları bildiği için Türkiye'de aynı şeylerin yaşanmaması için çalışıyor. Herkes bilinçli bir şekilde partimize ve hükümetimize destek veriyor. Gezdiğimiz köylerde eksiklikleri sorduğumuz zaman eksikliklerimizin fazla olmadığını görüyoruz. Yollar yüksek standartta yapılıyor. İnsanlarımız artık alt yapı istiyor. İnsanlarımızın refah seviyesinin yükseldiğini gösteriyor" diyerek tüm köylere teşekkür etti.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49