Öne Çıkanlar Şanlıurfada Yağmur Bereketi ümgeneral Koç Şanlıurfada tesisi İlçe Genelinde Yol Yapım Atağını Sürdürüyor Urfada çalıntı 170 motosiklet ele geçirildi

Bu haber kez okundu.

Hizmet yok Plaket var
Şanlıurfa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Mehmet Şefik Bakay, sözde  esnaf ve sanatkarlara yaptığı hizmetlerden dolayı 6 aylık Haliliye İlçe  Belediye Başkanı Fevzi Demirkol'a teşekkür plaketi verdi.
            Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Bakay'ı makamında ziyaret etti. Haliliye İlçesi'ndeki esnaf ve sanatkarlarla ilgili yapılan görüşmeye, birlik üyeleri de katıldı. Birlik üyeleri, yaşadığı sorunları ve isteklerini de Başkan Demirkol'a iletti. Ziyaretin sonunda Birlik Başkanı Bakay, Başkan Demirkol'a yaptığı başarılı hizmetlerden dolayı plaketi verdi.
            Buraya kadar her şey normal peki yerel seçimlerden bugüne kadar sekiz ay geçmesine rağmen ilçede  gözle görülür bir çalışma ve proje hayata geçirilmezken  Demir kol'a plaket verilmesi Urfa'da " Başarı Plaketi" verilmesi tepki ile karşılandı.
            İlçede sadece projeler yapmak için renkli afişleri bil bordalara süsleyen şimdiye kadar sadece ilçe Belediye Binasının olduğu bölgede kaldırımlarda boya işlemi yapan Belediyenin hangi anlamda başarı gösterdiği ve bu plaketi yapılan hangi başarıya göre aldığı halk tarafından merak ediliyor.
Vali Plaketi Reddetmişti
            Bildiğiniz üzere Şanlıurfa'ya yeni atanan Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük  henüz ilde bir aylık görev süresini tamamlamışken kendisine Halk  Sağlığı il binasında düzenlenen sağlık konulu bir toplantıda " Başarılı Çalışmalarından" dolayı bir plaket verilmek istenmiş  ancak Vali Küçük kameraların karşısında "Arkadaşlar ben henüz burada yeniyim ve şimdiye bir hizmet yapamadık onun için bu plaketi kabul etmiyorum" diyerek geri çevirmişti 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49