Öne Çıkanlar 1 yaralı valı Karaköprüde sıkışmalı kaza Sancaktepespor 5-0 Şanlıurfaspor Çok Sayıda Zırhlı Askeri Araç Hataya Sevk Edildi

Bu haber kez okundu.

“Hizmet getirene oy verilecek”
Şanlıurfa merkeze bağlı köyler, hizmet görememekten yakınırken, yeni seçimle birlikte yetkililerin köylere hizmet götürmesini bekliyor.
 
Kent merkezindeki birçok mahallede olduğu gibi, köyler de hizmet alamamaktan şikayet ederken, köylerde kanalizasyon çalışmaları, elektrik problemleri ve yol sorunlarına bir çözüm bekleniyor. Yıllardan beri hizmet beklediklerini söyleyen köylüler, kent merkezine yakın köyler olmasına rağmen hizmet alamadıklarını söyledi. Daha önceki siyasetçi ve partilerden hizmet sözü aldıklarını ancak, hizmet yüzü görmediklerini söyleyen Ulucanlar, Sağlık ve civarda bulunan diğer köyler, bu dönemde kesin anlamda kendilerine hizmet getirecek kişileri destekleyeceklerini söyledi.
 
TARİHİ HANLAR HARABE DURUMDA
 
Köylerin yol, elektrik ve su problemi yanında ayrıca Ulucanlar köyünde eski ev ve hanlar da bulunuyor. Köy halkı, köyde bulunan harabeye dönüşmüş han ve eski evlerin restore edilmesini istedi. Osmanlı dönemine hizmet etmiş bir köy olması sebebiyle köyde çok sayıda tarihi han bulunduğunu belirten köylüler, köyde ayrıca yok olmuş benzer tarihi yapıların da bulunduğunu söyleyerek, Kültür ve Turizm Bakanlığının harekete geçmesini istedi. Tüm sorunlarının son bulmasını isteyen köylüler, çektikleri sıkıntının büyük olduğunu ve artık bu sorunların çözüm bulmasını istediklerini aktardı.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49