Öne Çıkanlar Şanlıurfada Yağmur Bereketi tesisi ümgeneral Koç Şanlıurfada İlçe Genelinde Yol Yapım Atağını Sürdürüyor Urfada çalıntı 170 motosiklet ele geçirildi

Bu haber kez okundu.

Hırsızlık, Güvenlik Kamerasına Yansıdı
Şanlıurfa'da, şehirler arası yolcu taşımacılığı yapan bir otobüsten bilgisayar çalan şüphelinin görüntüleri, güvenlik kamerasına yansıdı.
 
Alınan bilgiye göre, bir yolcunun seyahat sırasında dizüstü bilgisayarlarının çalındığını bildirmesi üzerine çalışma başlatan ekipler, terminaldeki güvenlik kamerası kayıtlarını inceledi. Yolculardan, Gaziantep'ten Şanlıurfa'ya gelen bir kişinin araçtan inerken elinde bilgisayar olduğunu fark eden polis, zanlının fotoğrafını çoğaltarak otogardaki güvenlik görevlilerine dağıttı. Olaydan bir gün sonra şüphelinin otogarda olduğunu tespit eden ekipler, Suriye uyruklu M.C'yi gözaltına aldı.
 
Zanlılar, işlemlerinin ardından sağlık kontrolünden geçirilerek adliyeye sevk edildi. - Şanlıurfa 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49