Öne Çıkanlar urfa sanlıurfa sırnek sosyal medya sırrın

Bu haber kez okundu.

Hırsızlar Tuvalet Kapılarını Çaldılar

Haliliye ilçesi Cengiztopel Mahallesinde bulunan ve Çarşamba ile Cumartesi günleri kurulan semt pazarının tuvalet kapıları çalındı. Sabah semt pazarına gelen görevli tuvalet kapılarının yerinde olmadığını gördü.

Semt pazarında bulunan tuvalet kapılarının çalındığını gören tuvalet görevlisi Halil Okur Büyükşehir belediyesini ve durumu polise bildirdi. Olayla ilgili soruşturma başlatan polis ekipleri kimliği belirsiz hırsızların yakalanması için çalışma başlattı. Tuvalar görevlisi Halik Okur ise pazarda bulunan tuvaletin hem pazara alışveriş yapmaya gelen vatandaşlar hem de Pazar esnafı tarafından kullanıldığını belirtti. Daha öncede kapıların çalındığını belirten Okur, mağdur olduklarını kapıların çalan hırsızların insafa gelip kapılarını geri getirmelerini rica etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49