Öne Çıkanlar urfa sosyal medya Başkan Beyazgül erın sehıt

Bu haber kez okundu.

Hırsızlar gözlerini rögar kapakların dikti
Şanlıurfa'nın Haliliye ilçesi Bahçelievler mahallesinde Türk Telekom'a ait rögar kapakları hırsızlar tarafından çalındı.
Olay sabah saatlerinde polisi arayanlar, Haliliye ilçesi Bahçelievler Mahallesi'ndeki  değişik sokaklarda rögar kapağının çalındığını bildirdi. İhbar üzerine mahalleye giden polis ekipleri, kapakların çalınan rögarların araç sürücüleri ve yayalar tarafından fark edilmesi için etrafına tahta ve uyarı levhaları  koyarak önlem aldı.
Bir gün önce de Osmangazi  mahallelerinde toplam 3 rögar kapağı çalınması polisi harekete geçirdi. Polis, özellikle geceleri çöp toplayıcıların üstüne yoğunlaştı. çöp toplayıcıların çöpleri torbalarına kontrol ederek içinde olup olmadığını kontrol etti.
Bahçelievler Mahalle sakinleri, 3- 5 lira kazanma uğruna rögar kapaklarını çalan hırsızlara tepki gösterip, "Gecenin karanlığında biri farketmeyip, rögara düşse ne olacak" dedi.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48