Öne Çıkanlar sosyal medya Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor sergı Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi 1 yaralı

Bu haber kez okundu.

Hilvan’da zabıta ekipleri virüse karşı denetimlerini arttırdı

Hilvan Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler küresel bir tehdit haline gelen ve her geçen gün etkisini arttıran Coronavirüs salgınına karşı işyerleri başta olmak üzere halkın yoğun olarak kullandığı alanlarda içişleri bakanlığı genelgesi kapsamında denetimlerini arttırarak vatandaşları uyardı.

Salgının yayılmasını önlemek amacıyla ilçede devam eden temizlik ve denetimlerle ilgili yazılı bir açıklamada bulunan Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık ‘Etkisini her geçen gün arttıran Coronavirüs (Covid-19) salgınına karşı halkımızın çok dikkatli olması gerekiyor. Zabıta Müdürlüğümüz virüsün etkisini azaltmak amacıyla İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlanan genelge doğrultusunda vatandaşlar arasında salgın riskine karşı 3 metre kuralı ve sosyal mesafeyi arttırmaları yönünde esnaflara bilgilendirici broşür dağıttıktan sonra vatandaşlara zorunlu olmadıkça dışarıya çıkmamaları konusunda anons yapıp uyarılarda bulundu. Coronavirüs (Covid-19) salgını ile mücadelemiz hız kesmeden devam edecek’ dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49