Öne Çıkanlar Vali Erin trafık kazası memurlara ve işçilere toplu para iadesi müjdesi geldi. abıt demır oto alım satım

Bu haber kez okundu.

Hibe Edilen Araçlar İlçe Belediyelerine Teslim Edildi

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Türkiye Belediyeler Birliği tarafından ilçelere hibe edilen çalışma araçları için teslim töreni düzenledi. BELSAN A.Ş araç toplama merkezinde gerçekleştirilen teslim törenine, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Konya Büyükşehir Belediye Eş Başkanı Uğur İbrahim Altay, AK Parti Dış İlişkiler Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ceylan, Büyükşehir Genel Sekreteri Abdulkadir Açar, Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İbrahim Halil Peltek ve BELSAN Genel müdürü Levent Çelik katıldı.

TBB tarafından Halfeti ilçesine 1 adet Kepçe, Birecik ilçesine 1 adet Kepçe, Ceylanpınar ilçesine 1 adet Çöp Kamyonu, Eyyübiye ilçesine 1 adet Kepçe, Haliliye ilçesine Yol Süpürme Makinası, Karaköprü ilçesine 1 adet çöp kamyonu, Siverek ilçesine 1 adet Kepçe ve Harran ilçesine de 1 adet Çöp kamyonu hibe dildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48