Öne Çıkanlar Şanlıurfada Yağmur Bereketi tesisi ümgeneral Koç Şanlıurfada İlçe Genelinde Yol Yapım Atağını Sürdürüyor Urfada çalıntı 170 motosiklet ele geçirildi

Bu haber kez okundu.

Her'an duvarı yıkılabilir!
 Mustafa Bayar
Şanlıurfa'nın Eyyübiye ilçesinde bakımsızlıktan dolayı yıkılmaya yüz tutan metruk ev faciaya davetiye çıkarıyor. Eski Urfa dar sokaklarında bulunan metruk ev gece madde bağımlıların mekanı haline geldiği belirtildi.
Eyyübiye ilçesi Cami Kabir mahallesi 1356 sokakta yaklaşık 30 yıldır kullanılmayan ve bakımsızlıktan dolayı yıkılmaya yüz tutan metruk ev faciaya davetiye çıkarıyor. Eski Urfa taş evleri ve daracık sokakta yer alan yıkık ev  yıkılmaya yüz tutmuş, geceleri madde bağımlılarının barınağı haline gelirken, burada yaşayan vatandaşlar için de korku duyulan mekanlar haline geldiği bildirildi. Metruk ev mahalle sakinlerini rahatsız ederken evlerden atılan çöpler de etrafa kötü kokuların yayılmasına neden oluyor. Bakımsızlıktan dolayı bir kısmı yıkık olan ev bir duvarı da yıkılmak üzere sokaktan gelip geçen vatandaşlar için tehlike oluşturuyor.
Bir bölümü yıkık olan evin yanından geçenler tedirginlik yaşıyor. Yıkık durumdaki evin sokak içinde bulunması, yoldan geçenler için de tehlike arz ediyor. metruk ev, hem çevre sakinleri hem de yoldan geçenler için tehlike oluştururken halk yetkililerden önlem almalarını istiyor.
Mahalle sakinlerinden Mukri Doğan," Benim bitişiğimde bir harabe ev var, burada her türlü pislik var. 5-10 kamyon kadar içinde pislik var,geceleri de madde bağımlıları geliyor   yaklaşık 30-40 yıldır bu ev sahipsiz, kimse yaşamıyor. İlla birilerine bir şey olması, birilerinin canının yanması gerekmiyor daha sağlam önlemler almak için. Evin duvarı yıkılacak diye korkuyoruz. Üzerimize yıkılır diye evlerin yanından geçemiyoruz. Yetkililerin birilerine bir şey olmadan bir kaza yaşanmadan önlem alması gerekiyor yetkiler buraya bir el atsın sahibini bulsun sahibi yoksa buraya yıksın bizde çocuklarımızda rahat edildim " dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49