Öne Çıkanlar Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi Arap Dünyası İşadamları Heyetini Kabul Etti sergı sanlıurafspor

Bu haber kez okundu.

Her şey güzel park ücreti rezalet
Güneydoğu'nun Saklı Cenneti" olarak anılan Şanlıurfa'nın Halfeti ilçesi, bayramda yerli ve yabancı turistlerin akınına uğradı. Turistler Fırat suyunda Jetski keyfi yaptı.

Yeşil ve mavinin birleştiği Halfeti'de, su altında kalan yerleşim yerlerinin üzerinde teknelerle dolaşan turistler, ilçenin doğal güzelliğine hayran kalıyor. Yapılacak plaj çalışmaları ve konaklama sorunun giderilmesiyle Halfeti'nin saklı cennet olmaktan çıkarak Güneydoğu'nun Bodrum'u olacağı belirtildi. Şanlıurfa'nın Halfeti İlçesi'nin önemli bölümü Birecik Barajı'nın yapımıyla birlikte 2000 yılında su altında kaldı. Çoğunluğu çiftli olan ilçe sakinlerinin evleri sular altında kalanları 15 kilometre uzaklıkta kurulan yeni yerleşim merkezine taşındı.

Bölgenin en çok turist alan ilçeleri arasında yer alan Halfeti, gelen turistlere Bodrum’u aratmayacak imkanlara sahip bunların başında hız tutkunları için   jetski ile Fırat’ın buz gibi suyunda sürat yapmak.

İlçe girişinde kesilen park ücreti tepki alıyor

Halfeti’de bayram boyunca yerli ve yabancı turist akınına uğradı, Halfeti’de  en büyük sorun araçları koyacak parkın olmayışı, ve konaklama sorunu gelmektedir. Ayrıca ilçe girişinde kesilen park ücreti gelen turistlerden büyük tepki alıyor.




 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49