Öne Çıkanlar sosyal medya Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Başkan Beyazgül Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor

Bu haber kez okundu.

Her hafta bir evde dost yemeği veriliyor
Naci ÇETİNDAĞ
Şanlıurfa'nın Eyyübiye ilçesi  Ulucanlar mahallesinde her hafta sıra gecesi halinde gelen dost yemeği yine bir evde düzenlendi.
Eyyübiye ilçesi Ulucanlar mahallesinde her hafta Pazar günü bir evde dost yemeği veriliyor. Her hafta bir evde düzenlenen dost yemeğindeki bu haftaki   yemek menüsü Boranya tiriti oldu .Bu hafta düzenlenen yemeğe  Şanlıurfalı Adana CHP Mustafa  Sevim. Ulucanlar muhtarı Mahmut Alkan, Akçakale ilçesi Gölbaşı  köyü muhtar Mustafa Yıldız, Tamah aşireti liderlerinden  Mustafa Acu,  Adana Binimer Aşireti  lideri ve reisi Ahmet Çelik,  Zeynel Abidin ve pek çok aşiret lideri katıldı. konuklara Boranya tiriti ikram edildi. dost yemeğinde kaynaşma ve sorunlar ele alınıyor. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49