Öne Çıkanlar Başkan Kuş: Geleceğe bırakacağımız en büyük miras Türkiye Cumhuriyetidir ibrahim ont Akabede araç takla attı Urfada Parmağına Cıvata Sıkışan Çocuk Kurtarıldı Şanlıurfalı Kadınlar Kudüse Sahip Çıktı

Bu haber kez okundu.

Hep aynı yerler yamalanıyor
Şehir merkezinde çukurlar araçların ve yayaların geçişine engel oluyor. Haliliye Belediyesi’ne bağlı Selahattin Eyyubi Mahallesi Recep Tayyip Erdoğan bulvarına bağlanan yol üzerinde  ki çukurlara belediye ekiplerince yama yapıldı.
Yol üzerinde daha önce yama yapıldığı gözlere çarparken, tekrar yama yapılması vatandaşlar tarafından uygun görülmedi, yola net bir çözümün getirilmesi istendi.
Yama işlemi yapan ekip işçisi yama yapmakta mecbur olduklarını söyledi. Kış mevsimi olduğu için asfaltın tutmayacağını ve yaz mevsiminde asfaltın dökülmesi gerektiğini belitti.
Vatandaşlardan Şahin Gökhan yolda daha öncede yama yapıldığını belirterek şunları söyledi;
“ Bu yolda daha öncede yama yapıldı. Hem de kilit taşlarıyla, belediye şimdi ise asfaltla yama yapmaya çalışıyor. Değişen hiçbir şey olamayacak, yine eski haline dönecek. Mağdur olan hep kendi insanımız, araçlarla buradan geçerken ister istemez çukura denk geliyor. Araçlar zarar görüyor. Bu yama 2 ya da 3 ay sonra tekrar çökecek. Ana yola bağlanan bir cadde, akşam vakitlerinde çukurların görülmesi biraz zor. Baştan sağlam asfalt çekilmedikçe yamalar randıman vermez. Vatandaş olarak bu yolda sorun yaşıyoruz”
Anayola bağlanan sokakta levhaların olmadığını iddia eden Gökhan şunları söyledi;
“ Çukurları geçtim, yoldan sonra ana caddeye çıkış sorunu var.  Çıkışta herhangi bir levha yok, ışıklandırma yok. Dönmek için alan çok dar araç yola çıkacağı zaman direk aracın bütün burnunu yola koyuyor, bu diğer taraftan gelen araç sürücüsü içinde zor anlar yaşatıyor. Kazalara sebebiyet veriyor. Bu soruna da bir çare bulunmalıdır”  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49