Öne Çıkanlar Yine Halkın İçinde mıllı bırlık ve kardeslık eyyübiye getirildi boks

Bu haber kez okundu.

Hemşirelerin mezuniyet sevinci
 Harran Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesinde öğrenim gören hemşire adayı 84 öğrenci mezuniyet sevinci yaşadı.
Osmanbey Yerleşkesi Fen Edebiyat Büyük Anfisinde gerçekleştirilen törene, Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ramazan Taşaltın, Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Şerafettin Çelik, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ercan Yeni, Dekanlar, Üniversite Genel Sekreteri Abdulhalim Dündar, Öğretim Elemanları, öğrenciler ve aileleri katıldı.
İŞİNİZİ SEVEREK VE KALPTEN YAPIN
Törende konuşan Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ramazan Taşaltın; “Öncelikle öğrencilerimizi canı gönülden kutluyorum. Sizlere tavsiyem hastalarınıza iyi davranın, hayır dualarını alın, sizler görevlerinizi layıkıyla yapın. Doktorluk ve hemşirelik normal memurluk gibi değildir. Yani sabah sekiz akşam beş mantığıyla yapamazsınız bu işi. İşinizi severek ve kalpten yapın, çünkü kalpten yapılmayan her işlerde zorluklar daha çok olur” dedi.
Salonu dolduran öğrenci velilerine de seslenen Rektör Prof. Dr. Taşaltın; “Değerli veliler, Bugün sizlerin de en mutlu gününüzdür, bir evlat yetiştirip bu şekilde başarılı olması sizlerin de gurur kaynağıdır. Evlatlarınız burada iyi bir eğitim aldılar tabi bundan sonraki aşama da çok önemli, inşallah görevlerini de layıkıyla yapacaklardır” diye konuştu
HAYATINIZIN BUNDAN SONRASI BURAYA KADARKİNDEN DAHA KOLAY OLSUN
Mezuniyet töreninde konuşan Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ercan Yeni ise; “ Bugün mezun olan 84 arkadaşımız var. Bu 84 arkadaşımızın 45 tanesi erkek 39 tanesi bayan belki bizim zihinlerimizdeki yıllardır hemşire kavramı ile çok örtüşmüyor ama artık erkek hemşirelerimizde sağlık konusu içerinde oldukça önemli bir yerdeler. Çok başarılı öğrencilere sahibiz, ben de böyle başarılı bir ekiple yarın çalışacak olmaktan çok mutluyum. Yolunuz bahtınız açık olsun, hayatınızın bundan sonrası buraya kadarkinden daha kolay olsun” dedi.
Tören, başarılı olan öğrencilere belgeleri verilmesi ve gelenekselleşen “kep fırlatma” etkinliğiyle sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49