Öne Çıkanlar Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi erik sanlıurfaspor sosyal medya valı

Bu haber kez okundu.

Hedefimiz Belli
PTT 1 Lig te mücadele eden Şanlıurfapor İstanbul’da oynadığı Kartal maçında beraberlikle döndü. Şanlıurfapor bu hafta yine deplasmanda oynayacağı Ankaragücü maç hazırlıklarına başladı.
 
Bahri Kaya yaptığı açıklamada” Hafta sonu İstanbul’da oynadığımız Kartal maçını bizim açımızdan iki farklı yarının oynandığı maç oldu ilk yarı 11-11 oynarken iyi futbol oynadık sezonun en iyi deplasman oyunlarından biriydi ilk yarı fakat gol atıp öne geçmeyince devrenin son dakikası 10 kişi kalmamızla ikinci yarı çok sıkıntı çektik Kartal gol attı öne geçti aradan iki sıfırda yapabilirdi ancak bizim takımımız gerçekten bu sene gerek geriye düştüğü maçta mağlup olduğu maçlarda bile inanılmaz kabullenmeyişi var ve mükemmel bir cevap veriyor. Skor ne olursa olsun maçı kazanmak adına inanılmaz bir mücadele örneği veriyor Kartal gol attıktan sonra oyuna tekrar hakim olduk bir bir yaptık iki bir yapabilirdik maç şartlarına göre maçı kazanmamız gerekirken ikinci yarı onbir’e on oynandıktan sonra maç sonunda alınan bir puan önemlidir. Böyle mücadelede Tonia Tistell’in yaptığı takımını yalnız bırakmak gibi harekette asla yakışmadı bunu böyle yapmamalıydı.
 
Ankaragücü Oyunu Bırakmıyor
 
Ankara maçı hazırlıklarına başladık Ankaragücü ligteki konumu itibariyle oynadığı futbolun karşılığı bu futbol değil ama bazen şansızlıklar bazen deneyimsizlikleri onları 14 puanda bıraktı aldığı puanla kalitesiyle hiçte eş değil skor ne olursa olsun oyunu bırakmıyorlar ilk yarı biz öne geçtik geldiler bize iki gol attılar onlar öne geçti biz son yirmi dakikada ancak maçı çevirebildik ama biz ilk yarıdan daha faklıyız ciddi bir ekipiz her ne olursa olsun galibiyetten başka düşüncemiz olmadı ileriki haftalar mesaj verecek bir oyun ve sonuç Ankara’dan dönmeliyiz.bizim ligteki hedefimiz belli mutlaka galibiyle Şanlıurfa’ya dönmeliyiz
 
Yeni Transferli Deniyoruz
 
Yeni yönetim gelmesiyle beraber 14 tane futbolcu aldık eksiklerimiz vardı hem mevki olarak hem sayısal olarak sakatlar ve kırmızı kartımız var bu hafta geniş kadronun kullanılması mecbur kılındı yeni gelen oyuncuların hazırlık maçı olmadığından dolayı oynatarak kazanıyoruz hemde mevcut takımı geliştirerek yolumuza devam ediyoruz.
Bizi İstanbul’da yalnız bırakmayan taraftarlara teşekkür ediyorum dedi”  


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48