Öne Çıkanlar Şanlıurfada Yağmur Bereketi tesisi ümgeneral Koç Şanlıurfada İlçe Genelinde Yol Yapım Atağını Sürdürüyor Urfada çalıntı 170 motosiklet ele geçirildi

Bu haber kez okundu.

Hedefim vücudumda 50 kilo metal eşya yapıştırmaktır

Şanlıurfa'da Vahiit Balan tıpkı bir mıknatıs gibi. Çatal, kaşık, tabanca, tabak gibi bir çok şey vücuduna yapışıp asılı kalıyor

METALLERİ MIKNATIS GİBİ ÇEKİYOR

Şanlıurfa'da kuaförlük ile geçimine sağlayan Vahit Balan yıllar önce vücudunun belirli bölgelerinin metalleri mıknatıs gibi çektiğini fark etti. Çevresi tarafından 'Mıknatıs Adam' olarak anılan Balan'ın bu özelliği görenleri şaşırtıyor. Mıknatıs adamı olarak bilinen Vahit Balan, biyoenerji gücünü daha iyi şartlarda kullanmak istediğini söyledi.

'BİOENERJİ VAHİT'

Mıknatıs adam Vahit Balan, Daha önce vücudunda çatal, bıçak, kaşık, tabanca, kılıç gibi metaller taşırken, şimdilerde daha ağır metalleri taşıdığını belirtti. Vücudundaki fazla mıknatısın kendisini çok etkilediğini kaydeden Balan, Önceki yıllarda vücuduna çatal, bıçak kaşık ve tabanca gibi metal eşyaların yapıştığını, ancak gücünün artmasından sonra şimdi vücuduna çekiç balta kerpeten tabanca metalleri taşımaya başladı. Şanlıurfa’da kuaförlük yaparak geçimini sağlayan 'Bioenerji Vahit', lakaplı Vahit Balan, mıknatıs gücünün yaşının ilerlemesine rağmen her geçen gün daha arttığını belirten Balan," Vücudumda doğuştan beridir mıknatıs gücü vardır. Defalarca doktora gitmeme rağmen bana vücudumda bioenerji olduğunu söylediler. Bu gidişle vücudumdaki bioenerji gücü daha da artacak. yaşım ilerlemesine rağmen mıknatıs gücümde azalma olmadı. Hedefim vücuduma 50 kilogram metal eşya yapıştırmaktır"dedi.

Sıfır noktası matrix enerji uygulayıcısı eğitimin de gördüğünü söyleyen Balan, bununla ilgili başarı belgesinin de olduğunu belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49