Öne Çıkanlar Şanlıurfada Yağmur Bereketi ümgeneral Koç Şanlıurfada tesisi İlçe Genelinde Yol Yapım Atağını Sürdürüyor Urfada çalıntı 170 motosiklet ele geçirildi

Bu haber kez okundu.

HDP Urfa adaylarını tanıttı
1 Kasım’da gerçekleşecek olan erken genel seçime sayılı günler kala Halkların Demokratik Partisi (HDP) Şanlıurfa İl Başkanlığı tarafından Milletvekili aday tanıtım toplantısı gerçekleşti.
Özel bir otelde gerçekleşen aday tanıtım toplantısına HDP Şanlıurfa İl Başkanı Rıdvan Yavuz, Eş başkanı Sevda Çelik Özbingöl, Demokratik Bölgeler Partisi İl Eş Başkanları, Milletvekili adayları Osman Baydemir, Feridun Yazar, Leyla Güven, İbrahim Ovabeyli, Ziya Çalışkan, Dilek Öcalan, Hacire Aksoy parti üyeleri ve basın mensupları katıldı.Özel bir otelde gerçekleşen aday tanıtım toplantısına HDP Şanlıurfa İl Başkanı Rıdvan Yavuz, Eş başkanı Sevda Çelik Özbingöl, Demokratik Bölgeler Partisi İl Eş Başkanları, Milletvekili adayları Osman Baydemir, Feridun Yazar, Leyla Güven, İbrahim Ovabeyli, Ziya Çalışkan, Dilek Öcalan, Hacire Aksoy parti üyeleri ve basın mensupları katıldı.
Açılış Konuşmasını yapan HDP İl Başkanı Rıdvan Yavuz “ 1 Kasım Genel seçimlerin Şanlıurfa’ya, Türkiye’ye hayırlı olmasını temenni ediyor herkesi saygı ile selamlıyorum. Ümit ediyorum ki, 1 Kasım’da HDP yine büyük bir oyla meclise gidecek ve barışın sağlanması için gerekli her adımı atacaktır.” Dedi.
 
Yapılan basın toplantısının ardından seçim startı verilerek sahaya inen Halkların Demokratik Partisi (HDP) Milletvekili adayları ve il, ilçe yönetimi Şanlıurfa’dan büyük oy beklediklerini açıkladılar.
 
 Ayrıca, toplantıya HDP Şanlıurfa Milletvekili adayı İbrahim Ayhan, Avrupa’da seçim çalışmalarını sürdürdüğü için Milletvekili adayı Yusuf Yetim’in ise Ankara’da seçim çalışmaları için toplantıya katılamadığı öğrenildi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49