Öne Çıkanlar Karaköprüde sıkışmalı kaza Sancaktepespor 5-0 Şanlıurfaspor Çok Sayıda Zırhlı Askeri Araç Hataya Sevk Edildi 1 yaralı sanlıurfa

Bu haber kez okundu.

HDP Şanlıurfa 1. Olağan Kongresi
Abdullah YİĞİT
Halkların Demokratik Partisi (HDP), Şanlıurfa’da ilk olağan kongresini yoğun katılımla gerçekleştirdi.
GAP Arena Kapalı Spor Tesisleri'nde gerçekleştirilen kongre yöresel sanatçı konserleriyle başladı. Kongreye, HDP Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Mardin Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Türk, Diyarbakır Eski Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir, Demokratik Toplum Kongresi Eş Başkanı Selma Irmak, Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı  Gülten Kışanak, HDP Mersin Milletvekili Ertuğrul Kürkçü, Altan Tan, Suriye Demokratik Birliği Partisi Lideri Salih Müslim, belediye meclis üyeleri, il ve ilçe örgütü yöneticileri, çok sayıda partili katıldı. 

Kongreye HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş,” Yani bizim siyasetimize gönül verenlerdir. Biz ilk kez oy kullanacak gençlerden 50 bin civarında oy bekliyoruz. Daha doğrusu 50 bin oyumuz var. Çıkar mı 250 bin oyumuz 300 bine. Zaten bizim hedefimiz Urfa’dan 400 bin oy almak. 300 bin oyumuzu da 400 bine çıkartmak hiç de zor değil. Urfa insanı IŞİD’ten çok çekti. Kobanin işgal edilmesi ve çatışmalar Urfa üzerinde çok derin izler bıraktı. Hani Kobani düştü düşecekti. Bizim halkımız bu talihsiz açıklamayı daha unutmadı. Bütün bunlar sıcaklığını koruduğuna göre ve biz de parti olarak iyi bir strateji yaptığımız taktirde 400 bini yakalarız. Bununla barajı da aşarız, Urfa’dan 5-6 vekil çıkartırız. Zaten AK Parti tükendi. Yolsuzluklar, hukuksuzluklar artık her yerde konuşuluyor. ”


HDP  İL BAŞKANLIĞI YÖNETİMİ
 
Başkan: Rıdvan Yavuz
 
1-      Sevda Çelik Özbingöl
 
2-      Ali Doğan
 
3-      Perihan Ceylan
 
4-      Faruk Yangın
 
5-      Sercivan Zilan Kapaklı
 
6-      Feyaz Gökkan
 
7-      Meryem Yaşar
 
8-      Hamdullah Doğan
 
9-      Emine Sezer
 
10-   Mustafa Yazar
 
11-   Gülten Akpolat
 
12-   Bekir Karageçili
 
13-   Asiye Tekin
 
14-   İbrahim Ovabeyli
 
15-   Necla Elçi
 
16-   Mahmut Gin
 
17-   Mehmet Yıldırım
 
18-   Mehmet İmrek
 
19-   Nedim Çiçek
 
20-   Tahsin Avanaş
 


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49